Front and Back of House.jpg

Matserviceprogram

I matservice prioriterer de omfattende løsningene våre sikkerhet, hygiene og bærekraft høyt fra første stund og gjennom hele den førsteklasses servicemodellen sikrer vi overhold og bidrar til å bygge opp tilliten hos kundene deres. Med tilnærmingen vår for samlet eierskapskostnad tilbyr vi innovative løsninger med dokumentert virkning som fokuserer på å forbedre hele driften.

Sikre en positiv matopplevelse

Det å spise er en sensorisk opplevelse på flere måter enn maten dere serverer. Lenge før smaken former andre sanser kundens inntrykk. Uansett hvor rent og hygienisk kjøkkenet deres er, danner utseendet og stemningen til spiseområdet grunnlaget for kundens opplevelse. Så ikke overraskende rangerer matservicekunder hygiene høyere enn utvalget av mat, valuta for pengene og kvaliteten på servicen. Med flere tiår av matserviceerfaring forstår Ecolab hvor viktig matsikkerhet, hygiene og renhet er i restaurantdriften deres. Vi tilbyr de høytytende produktene, brukervennlige systemene, ekspertservicen og opplæringen som behøves for å effektivt og økonomisk oppfylle hygieneutfordringene deres. Ecolabs bransjeledende, nyskapende, høyttytende rengjøringsløsninger og -systemer gjør det enkelt å levere den opplevelsen kundene forventer og fortjener.


Løsninger som støtter matservicedriften deres

Ecolab Apex Blocks
Apex for maskinoppvask

For hver matopplevelse er det én ingrediens som ikke kan overses, nemlig rent servise.

KitchenPro
KitchenPro-rengjøringsortiment for kjøkken

Pass på at matlagingsutstyret og kjøkkenoverflatene er rene og vedlikeholdes, og at maten dere serverer, er trygg.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Nexa-håndhygieneprogram

Når du vasker hendene, utgjør det første forsvarslinje i å unngå spredning av infeksjon og matbårne patogener.


Ressurser som støtter opp om driften deres

Ecolab Checklists
Rengjøringssjekklister

Et sterkt matsikkerhetsprogram er kritisk for virksomheten deres. Last ned Ecolabs rengjøringssjekkliste for å birdra til å etablere et program for driften deres.

Food Safety Tips Image
Matsikkerhetstips

Matsikkerhet handler om mye mer enn håndhygiene. Last ned Ecolabs 10 ledende tips for å utarbeide et sterkt matsikkerhetsprogram.

Food Safety Matters Warewashing Article Image
Forbedre matopplevelsen

For hver matopplevelse er det én ingrediens som ikke kan overses, nemlig rent servise. Les mer om den viktige rollen som de i oppvasken spiller for matsikkerhetsprogrammet deres.

Vær beredt. Beskyttelse begynner med forebygging.

Ecolab (ECL), som er en betrodd samarbeidspartner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaler, er en global leder innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og smittevern som beskytter folk og vitale ressurser. Vi tilbyr et utvalg løsninger for opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift, herunder programmer for håndhygiene og rengjøring og desinfisering, opplæring med mer.

FRS Covid page image
Koronaviruset (COVID-19)

Ecolabs globale team av eksperter har som svar på COVID-19-pandemien satt asmmen et bibliotek av ressurser og relevant informasjon for å bidra med veiledning om opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift.  Bidrar til å verne og bygge opp tillit hos medarbeiderne, gjestene, beboerne og de besøkende.

Mer
Woman blowing her nose
Sesonginfluensa

Selv om folkehelserepresentanter ikke kan gi en sikker prognose om den kommende influensasesongen vet vi at beskyttelse begynner med forebygging. Se på og last ned det nyeste influensameteriellet vårt for å hjelpe dere med å forberede dere for den kommende influensasesongen, begrense utsettelse og holde medarbeidere, gjester, beboere og beøkende trygge.

Mer
Image of family enjoying a meal
Matsikkerhet

Å bygge et sterkt program for matsikkerhet kan bidra med å forbedre matkvaltitet, redusere matsvinn og øke gjestenes tilfredshet. Les videre for å oppdage hvordan Ecolab ikke bare kan forhindre matbårne sykdommer, men holder stabn og kundene dine trygge, men også ha et varig nedslagsfelt for virksomheten din.

Mer
Programmer støttet av tjenester i verdensklasse

Støttet av et team av forskere og bransjespesialister, besørger Ecolabs servicerepresentanter jevnlig planlagt service, salg og tjenester så vel som lokal opplæring av medarbeidere og inspeksjoner. Vi hjelper kundene med å redusere forbruket av strøm, vann og nett og å dra full nytte av arbeidskraften og forbedre tilværelsen og effektiviteten for hele driften.

sustainabilityreport
Tilnærmingen vår til bærekraft

Hos Ecolab er bærekraft en integrert del av alt vi gjør. Gjennom teknologi, informasjon, service og opplæring på stedet hjelper vi selskaper verden over med å oppnå enestående forretningsresultater kombinert med positiv miljømessig og sosial innvirkning. Arbeidet vi gjør, er viktig, og måten vi gjør det på, er viktig for medarbeiderne, kundene og lokalsamfunnene våre.


Lignende nyheter

No related blog articles were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.