Worker with hose in Cannabis Facility

Cannabisproduksjon og -rengjøring:

En altomfattende tilnærming

Det hurtigvoksende markedet for cannabisprodukter gir store muligheter – og betydelige driftsmessige utfordringer – for bedrifter på tvers av frø-til-salg-spekteret. Som en etablert leder er Ecolab Life Sciences din betrodde partner når det gjelder å tilby altomfattende kontamineringskontroll, inkludert rengjjøring av vekstrom og desinfisering av cannabisanlegg for dyrking, behandling og produksjon.

Consistently safe and high-quality product

Cannabistrygghet og -kvalitet.

Levér et konsekvent trygt høykvalitetsprodukt – selv når dere oppskalerer for å imøtekomme hurtig økende etterspørsel. Vi tilbyr omfattende løsninger for rengjøring- og kontamineringskontroll for cannabisproduksjon som er dokumentert i praksis i både grundige produksjonsprosesser med høyt volum og renromsmiljøer med høy risiko og stor viktighet.
Deep experience with the regulatory agencies governing the personal care product manufacturing industry

Overholdelse

Dra nytte av den lange erfaringen vår med reguleringsorganene som styrer industrien for produksjon av personlig pleie-produkter, for å bygge et altomfattende, rengjørings- og desinfiseringsprogram basert på beste praksis for cannabisanlegg som sikrer overholdelse – og hold deg i forkant av den hurtige utviklingen innenfor standarder.
Life Sciences Operational Excellence in Cannabinoid Processing

Driftsmessig fortreffelig

Vær en pådriver for ytelse, effektivitet, kostnadseffektivitet og smidighet i behandlingsdriften deres for cannabis – utnytt den omfattende erfaringen vår innenfor produksjon av personlig pleie-produkter for å levere løsninger og innsikt som beskytter og forbedrer kritiske KPI-er, inkludert gjennomstrømning, nedetid og oppetid.
Brochure cover for Cleaning and contamination control for the cannabis market

Løsninger for deres kritiske rengjøringsutfordringer ved cannabisproduksjon

Hvert område av vekstanleggene for cannabis, krever spesielle rengjøringsforhold og løsninger. Ecolabs dokumenterte produkter for små til store operasjoner oppfyller de strengeste standardene, inkludert cGMp og EU GMP, som direkte påpeker de unike utfordringene og risikoene som rester og harpiks fra cannabinoider – som bidrar til å sikre validert, ren og kompatibel drift.

Omfattende rengjørings- og desinfiseringsportefølje for cannabis

Den avanserte og ledende kjemiske ekspertise vår – inkludert nyskapende desinfeksjonsprodukter for cannabisanlegg og protokoller for å håndtere de spesifikke restene, harpiksene og risikoen ved cannabisbehandling – bistår organisasjoner med å sikre jevn kvalitet og sikkerhet for sine produkter, samtidig som den leverer driftsmessig smidighet som er nødvendig for å fange mulighetene for rask vekst.
Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor

Bioquell™ Hydrogen Peroxide Vapor

Hydrogenperoksiddampprossessene oppnår hurtig, effektiv restefri dekontaminering. Systemene er EPA-registrerte og gir jevne, GMP-kompatibel 6-log-tilintetgjøring for utstyr og lokaler.

Mer
COSA CIP Alkaline Cleaning Agents

COSA™ CIP:
90, 92, 94 og 96

Basiske rengjøringsmidler utformet for å fjerne typiske rester som oljer, fett, proteiner og annet organiske materiale.

Mer
COSA CIP Stable, Neutral pH Foam Cleaner

COSA™ Foam 40

Nøytralt produkt for den manuelle rengjøring som genererer stabilt skum, eller skumtilsetningsstoffer med COSAs CIP-vaskemidler (Clean-in-Place).

Mer

_

COSA Oxonia Active Sanitizer and Disinfectant

COSA™ Oxonia Active

Rengjørings- og desinfeksjonsmidler for miljømikroorganismer som er EPA-registrert og OMRI-sertifisert.

Mer
Klercide and Klerwipe 70/30 IPA / Neutral Detergent

Klercide™ og Klerwipe™ 70/30 IPA / nøytralt vaskemiddel

Klar-til-bruk-spray og impregnerte våtkluter for effektiv rengjøring og overflatedesinfeksjon.

Mer
DrySan Duo and Eco-Wipe Duo No-Rinse Cleaners and Sanitizers

DrySan™ Duo
Eco-Wipe™ Duo

Hurtigtørkende, EPA-registrerte rengjøringsmidler uten rengjøring og rengjøringsmidler for miljøer med lite fukt, i flytende spray eller våtkluter.

Sikre kvalitet og sikkerhet på tvers av dyrking, behandling og produksjon av cannabis.

Ta kontakt med en Ecolab Life Sciences-ekspert som kan veilede dere gjennom overholdelse, kvalitet og sikkerhet på tvers av virksomheten.

Forespørsel om rådgivning fra biovitenskapsekspert

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.