Green Bubbles from Alkaline Cleaner

COSA™ alkaliske rengjøringsmidler for farmasøytiske bruksområder

Ecolab COSA™ alkaliske rengjøringsmidler for farmasøytiske produsenter er spesielt designet for å fjerne typiske rester som finnes i CIP-applikasjoner som oljer, fett, proteiner og andre organiske materialer. For pigmenter og uorganiske urenheter kan tilsetningsstoffer innlemmes for å hjelpe til med fjerning. For fett, oljer og andre vannavstøtende materialer er det nødvendig med overflateaktive stoffer for å hjelpe til med å bryte opp og emulgere disse vanskelig rengjørbare stoffene.

Alle Ecolabs COSA™ alkaliske rengjøringsmidler støttes av en komplett valideringspakke, inkludert teknikker for å bestemme akseptable levningsnivåer og analytiske metoder for restkvantifisering i CIP-applikasjoner.

Med et komplett utvalg av alkaliske rengjøringsmidler på forskjellige nivåer av alkalitet og overflateaktive stoffer, kan Ecolab finne det rette produktet for å eliminere de tøffeste urenhetene uten å skade utstyret ditt, sette dine ansatte i fare eller skape problemer i avløpsrenseanlegget.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
Utforsk det fullstendige utvalget vårt av CIP- og COP-rengjøringsmidler og -rensere for systemer innenfor legemiddelproduksjon

Produsert i fullt reviderbare og sporbare produksjonsanlegg, velg mellom alkaliske rengjøringsmidler, syrerengjøringsmidler, tilsetningsstoffer og forsterkere og desinfiseringsmidler, spesielt formulert for farmasøytiske produktkontaktflater.

Oppdag hvordan du kan utvikle et tilpasset program for anleggets spesifikke behov som oppfyller de nyeste forskriftsmessige standardene og støttes av de spesialiserte tekniske teamene og valideringsteamene.  

Relaterte COSA™ alkaliske rengjøringsmidler produkter for farmasøytiske applikasjoner

No Offerings found

Relaterte farmasøytiske løsninger og legemiddelprodusentløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs farmasøytiske produsenter og legemiddelprodusenter kan hjelpe anlegget deres med å produsere sikre, kompatible produkter som overskrider standarder, målbart forbedrer driftseffektiviteten og bidrar til å oppnå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.