Klercide™ 70/30 IPA - Blended with WFI

Klercide™ 70/30 IPA - Blended with WFI

Ecolabs Klercide™ 70/30 IPA blandet med vann for innsprøyting (WFI) er 70 % isopropylalkohol blandet med WFI med et endotoksinnivågarantert lavere enn 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen er 0,2 mikrometerfiltrert og trippelpakket i et C-status / ISO 5-renrom før de til slutt blir sterilisert ved gammastråling.

Egenskaper og fordeler med Klercide™ 70/30 IPA – blandet med WFI

  • Bruk: Daglig desinfisering av store og små overflater, herunder, men ikke begrenset til kontaktområder for produkter, desinfisering ved overføring samt fjerning av rester.
  • Virkning: Bakteriedrepende, gjærdrepende, soppdrepende og virusdrepende midler
  • Rester: Produkt med lav etterlevningsprofil. Endotoksinnivået er garantert <0.25eu>
  • Format: Utløsersprayformatet inneholder det patenterte SteriShield ™ Delivery System (SDS) som sikrer at innholdets sterilitet bevares under bruk. Tilgjengelig i en rekke formater, deriblant utløserspray, beholdere med kork, aerosoler* og impregnerte kluter i poser. Alle formatene trippelpakkes.
  • Kompatibilitet: Kompatibel med et stort utvalg av renromoverflater og Klercide™- og Klerwipe™-seriene.

 *Aerosoler er ikke tilgjengelig i Nord-Amerika

Bruk biosider sikkert. Les alltid etiketten og produkinformasjonen før bruk.

Sterishield™ Delivery system

Alle våre sterile IPA og sterile etanolprodukter leveres utstyrt med Sterishield™ Delivery system. Denne unike kombinasjonen av bag in bottle-design og et patentert system har en lukkemekanisme som sikrer at innholdet i flasken ikke kontamineres under bruk – men forblir sterilt.

Mer

Relaterte renromsløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs renromsløsninger kan hjelpe anlegget ditt produsere rene, kompatible produkter som overgår pasientstandarder, beviselig forbedrer driftseffektiviteten og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.