Klercide™ 70/30 Denatured Ethanol – Blended with WFI

Ecolabs Klercide™ 70/30 denaturert etanol blandet med vann for innsprøyting (WFI) er 70 % denaturert etanol blandet med WFI med endotoksinnivå som garantert er lavere enn 0,25 EU/ml. Alkoholblandingen blir filtrert med 0,2 mikrometer og fylt og trippelpakket i et renrom i klasse C / ISO-klasse 5, før den blir fullstendig sterilisert ved gammastråling.

Egenskaper og fordeler

  • Bruk: Daglig desinfisering av store og små overflater, inkludert, men ikke begrenset til kontaktområder for produkter, desinfisering av hansker, desinfisering ved overføring og fjerning av rester.
  • Virkning: Bakteriedrepende, gjærdrepende, soppdrepende og virusdrepende midler
  • Rester: Produkt med lav etterlevningsprofil. Endotoksinnivået er garantert <0.25eu>
  • Format: Utløsersprayformatet inneholder det patenterte SteriShield Delivery System (SDS) som sikrer at steriliteten til innholdet opprettholdes under bruk. Tilgjengelig i en rekke formater, inkludert utløsersprayer, beholdere med kork, aerosoler og impregnerte pakkeservietter. Alle formatene trippelpakkes.
  • Kompatibilitet: Kompatibel med et stort utvalg av renromoverflater og Klercide- og Klerwipe-seriene.

Bruk biosider sikkert. Les alltid etiketten og produkinformasjonen før bruk.

Relaterte renromsløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs renromsløsninger kan hjelpe anlegget ditt produsere rene, kompatible produkter som overgår pasientstandarder, beviselig forbedrer driftseffektiviteten og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.