Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide – Blended with WFI

Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide – Blended with WFI

En blanding av 6 % hydrogenperoksid av høy kvalitet og vann for innsprøyting​​​​​​​ (WFI). Ecolab Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide er spesifikt designet for områder der det kreves et sporedrepende middel med lavt nivå og svært små rester. Biodidblandingen er filtrert med 0,2 mikrometer og fylt sterilt under laminær strøm i klasse A og trippelpakket i et rentrom i klasse B/ISO-klasse 5.

Merk: Dette produktet er ikke registrert som sporicid eller desinfeksjonsmiddel i Nord-Amerika.

Egenskaper og fordeler

  • Bruk: Daglig desinfisering av store og små overflater, inkludert, men ikke begrenset til kontaktområder for produkter og desinfisering ved overføring.
  • Effekt: Bakterie-, gjær-, sopp-, virus- og sporedrepende
  • Rester: Produkt som etterlater få rester. Endotoksinnivået er garantert <0.25eu>
  • Format: Utløsersprayformatet inneholder det patenterte SteriShield ™ Delivery System (SDS) som sikrer at innholdets sterilitet bevares under bruk. Tilgjengelig som utløserspray og i en beholder med kork. Alle formatene trippelpakkes.
  • Kompatibilitet: Kompatibel med et stort utvalg av renromoverflater og Klercide™- og Klerwipe™-seriene.

Bruk biosider sikkert. Les alltid etiketten og produkinformasjonen før bruk.

Relaterte renromsløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs renromsløsninger kan hjelpe anlegget ditt produsere rene, kompatible produkter som overgår pasientstandarder, beviselig forbedrer driftseffektiviteten og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.