short desccription

Klercide™ Low Residue Quat - Blended with WFI

Ecolab Klercide™ Low Residue Quat er en blanding av kvartær ammoniumforbindelse og Water for Injection (WFI). Effekten ved lav konsentrasjon sørger for at produktet etterlater minimalt med rester og gjør det ideelt for høygraderte renrom og kritiske produksjonsområder.

Egenskaper og fordeler

Få rester:

  • Opphopningen av rester er mindre enn for andre bredspekterdesinfiseringsmidler, noe som reduserer behovet for skylling.

Effektiv:

  • Filtrert med 0,2 mikrometer og fylt sterilt under ensrettet luftstrøm av klasse A / ISO-klasse 5 i renrom av klasse B / ISO-klasse 5. Trippel- eller dobbelpakket.
  • Utmerket materialkompatibilitet – ikke-etsende for bruk i de fleste renrombruksområder, inkludert, men ikke begrenset til isolatorer, utstyr og eksteriør til produksjonsfartøy.

Sterilitet under bruk:

  • Det patenterte og unike utløserhodet på SteriShield™ Delivery System (SDS) danner en fullstendig tetning slik at luften ikke trekkes tilbake i flasken. Dette fjerner ikke bare risikoen for mikrobiell kontaminering i kritiske fyllings- og overflatebehandlingsområder, men også kjemiske kontamineringer.

Tilgjengelig i spray- og kapselformat.

 

Bruk biosider sikkert. Les alltid etiketten og produkinformasjonen før bruk.

Relaterte renromsløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs renromsløsninger kan hjelpe anlegget ditt produsere rene, kompatible produkter som overgår pasientstandarder, beviselig forbedrer driftseffektiviteten og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.