Long Term Care Resident Smiling

Program for langtidspleie

Det fullstendig skreddersydde programmet vårt for langtidspleie legger til rette for den høyeste hygienestandarden og etterfølgelse av lovgivning samtidig som det bygges opp tiltro og trygghet for beboerne og familiene deres. Den altomfattende tilnærmingen vår inkluderer produkter med dokumentert virkning, nyskapende doseringssystemer og regelmessig service- og personalopplæring.

Bygge opp tillit og trygghet for beboerne med familier og personalet

Beboerne med familier har mange valgmuligheter i dag og en nøkkeldrivkraft bak beslutningene de fatter er tiltroen til sikkerheten og velværet til sine kjære. I henhold til studier fra IPSOS, er de viktigste faktorene i valg av bosted et sted som er lokalt, ser og kjennes riktig ut, og er rent samt innbydende med gode fasiliteter og et vennlig personale.

Hygiene kan vurderes som den nest viktigste faktoren i valg av institusjon for langtidspleie.


Løsninger som understøtter langtidspleiedriften deres

550x310_GroupB
Aquanomic-vaskeriprogram

Konsentrerte faste klesvaskemidler dosert gjennom et system med lukket løkke for sikre arbeidspraksiser.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Nexa-håndhygieneprogram

Når du vasker hendene, utgjør det første forsvarslinje i å unngå spredning av infeksjon og matbårne patogener.

MAXX 2-rengjøringssortiment

Rengjøringssortimentet vårt av høy kvalitet krever mindre personlig verneutstyr.

550x3310_Apex
Apex for maskinoppvask

Ecolabs Apex-program gir matserviceoperatører maksimal styring.

KitchenPro
KitchenPro-vedlikeholdssortiment for kjøkkenet

Pass på at matlagingsutstyret og kjøkkenoverflatene er rene og vedlikeholdes, og at maten dere serverer, er trygg.

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range
Oasis Pro Housekeeping-sortiment

Spesialutviklet for å sikre at dere har de rette produktene, rengjøringsverktøyene og opplæringenshjelpemidler for den aktuelle oppgaven.


Ressurser som hjelper dere med driften

Ecolab Long Term Care Brochure
Brosjyre for langtidspleie

Vis det fullstendige programmet vårt for institusjoner for langtidspleie.

Ecolab Long Term Care Cleaning Protocols
Hygieneprotokoller

Sørg for trygg drift med veiledningen vår for rengjøring og desinfisering.

Ecolab Long Term Care Checklists
Sjekklister

Last ned og bruk sjekklistene våre for å sikre ren og trygg drift.

Vær beredt. Beskyttelse begynner med forebygging.

Ecolab (ECL), som er en betrodd samarbeidspartner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaler, er en global leder innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og smittevern som beskytter folk og vitale ressurser. Vi tilbyr et utvalg løsninger for opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift, herunder programmer for håndhygiene og rengjøring og desinfisering, opplæring med mer.

FRS Covid page image
Koronaviruset (COVID-19)

Ecolabs globale team av eksperter har som svar på COVID-19-pandemien satt asmmen et bibliotek av ressurser og relevant informasjon for å bidra med veiledning om opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift.  Bidrar til å verne og bygge opp tillit hos medarbeiderne, gjestene, beboerne og de besøkende.

Mer
Woman blowing her nose
Sesonginfluensa

Selv om folkehelserepresentanter ikke kan gi en sikker prognose om den kommende influensasesongen vet vi at beskyttelse begynner med forebygging. Se på og last ned det nyeste influensameteriellet vårt for å hjelpe dere med å forberede dere for den kommende influensasesongen, begrense utsettelse og holde medarbeidere, gjester, beboere og beøkende trygge.

Mer
Image of family enjoying a meal
Matsikkerhet

Å bygge et sterkt program for matsikkerhet kan bidra med å forbedre matkvaltitet, redusere matsvinn og øke gjestenes tilfredshet. Les videre for å oppdage hvordan Ecolab ikke bare kan forhindre matbårne sykdommer, men holder stabn og kundene dine trygge, men også ha et varig nedslagsfelt for virksomheten din.

Mer
Programmer støttet av tjenester i verdensklasse

Støttet av et team av forskere og bransjespesialister, besørger Ecolabs servicerepresentanter jevnlig planlagt service, salg og tjenester så vel som lokal opplæring av medarbeidere og inspeksjoner. Vi hjelper kundene med å redusere forbruket av strøm, vann og nett og å dra full nytte av arbeidskraften og forbedre tilværelsen og effektiviteten for hele driften.

sustainabilityreport
Tilnærmingen vår til bærekraft

Hos Ecolab er bærekraft en integrert del av alt vi gjør. Gjennom teknologi, informasjon, service og opplæring på stedet hjelper vi selskaper verden over med å oppnå enestående forretningsresultater kombinert med positiv miljømessig og sosial innvirkning. Arbeidet vi gjør, er viktig, og måten vi gjør det på, er viktig for medarbeiderne, kundene og lokalsamfunnene våre.


Lignende nyheter

No related news stories were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.