EcolabRepspeakingwChefaboutApexresults

Apex™ for maskinoppvask

Løs de største maskinoppvaskproblemene dine med automatisk sporing av nøkkeltall, en intuitiv ny oppvaskmaskinskjerm og nyttig rapportering og alarmer. Apex™-maskinoppvaskprogrammet gir matserviceoperatørene maksimal styring over maskinoppvaskresultatene og de samlede kostnadene.

MØT APEX

Apex-familien av høytytende maskinoppvaskprodukter inkluderer

•vaskemidler
•Tørremidler
Møt Apex, som løser de største maskinoppvask-utfordringene dine

Apex hjelper deg med å oppnå ny effektivitet innenfor maskinoppvaskdriften. Den gir deg mer styring over maskinoppvasken og de samlede kostnadene, og gjør det samtidig lettere enn noen gang å drive oppvaskrommet og få enestående resultater.

Løs de største maskinoppvaskproblemene med

  • automatisk sporing av nøkkeltall
  • en intuitiv, ny oppvaskmaskinskjerm
  • nyttig rapportering og alarmer
Nedlasting av brosjyrer

Suksessen din avhenger av å oppnå tilfredse gjester og håndtere risiko. Ecolab er en leder innenfor matservicebransjen og tilbyr tjenester og løsninger som hjelper deg med å skape matopplevelser som huskes. Last ned brosjyrene nedenfor hvis du vil ha mer informasjon om Apex-produktspekteret eller matserviceprogrammet.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.