White Foam on Blue Background

COSA™ manuelle rengjøringsmidler for farmasøytiske bruksområder

Ecolab COSA™ manuelle rengjøringsmidler, også kjent som skumrengjøringsmidler, er designet for farmasøytiske bruksområder hvor det er behov for stabilt skum uten tilsetningsstoffer. Stabilt skum gir økt kontakttid, og fører til effektiv rengjøring.

Dersom manuell rengjøring er nødvendig under den farmasøytiske produksjonsprosessen eller som tilsetningsstoff for skumrengjøring, tilbyr Ecolab et rengjøringsmiddel med nøytal pH som del av en helhetlig løsningsportefølje.

Siden enkelte deler utelukkende kan rengjøres manuelt, kreves ofte nøytrale rengjøringsmidler som både kan rengjøre effektivt og ivareta de ansattes trygghet. 

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
Utforsk det fullstendige utvalget vårt av CIP- og COP-rengjøringsmidler og -rensere for systemer innenfor legemiddelproduksjon

Produsert i fullt reviderbare og sporbare produksjonsanlegg, velg mellom alkaliske rengjøringsmidler, syrerengjøringsmidler, tilsetningsstoffer og forsterkere og desinfiseringsmidler, spesielt formulert for farmasøytiske produktkontaktflater.

Oppdag hvordan du kan utvikle et tilpasset program for anleggets spesifikke behov som oppfyller de nyeste forskriftsmessige standardene og støttes av de spesialiserte tekniske teamene og valideringsteamene.  

COSA™-relaterte manuelle rengjøringsprodukter

No Offerings found

Relaterte farmasøytiske løsninger og legemiddelprodusentløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs farmasøytiske produsenter og legemiddelprodusenter kan hjelpe anlegget deres med å produsere sikre, kompatible produkter som overskrider standarder, målbart forbedrer driftseffektiviteten og bidrar til å oppnå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.