Ecolab lanserer virtuelle besøk med blandet virkelighet for biovitenskapsbransjen

Virtual service improves real-time access to experts to help address cleaning and disinfection challenges quickly, reducing manufacturing downtime.

Worker in an Ecolab jacket wearing the Microsoft HoloLens 2 device and gesturing with their hands.

Ecolab Inc., global leder innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og infeksjonsforebygging, kunngjorde et nytt virtuelt besøkstilbud for biovitenskapsbransjen som forutseende hjelper kunder med å forebygge rengjørings- og desinfeksjonsutfordringer. Med bruk av blandet virkelighet-verktøy kan Ecolab få eksperter til stedet virtuelt for å raskt og sikkert gjennomgå, diagnostisere og løse problemer fra hvor som helst, når som helt og hjelpe kunder med å navigere barrierene mot service og opplæring på stedet under pandemien.

«Det å øke oppetid og løse produksjonsutfordringer raskt og effektivt gir bedre resultater for biovitenskapskundene våre», sa Hayley Crowe, Vice President og General Manager for Ecolabs Life Sciences-virksomhet. «Blandet virkelighet-verktøy gjør det mulig for oss å tilby hele bredden av Ecolabs globale ekspertise for å bidra til å diagnostisere og feilsøke problemer og tilby opplæring i sanntid for kunder hvor som helst, når som helst.»

Life Science-teamets medlemmer baserer seg på Ecolabs virtuell sørvis-ekspertise opparbeidet over de siste få årene i Ecolabs industrielle virksomheter, og kan virtuelt fjerntilkoble til Ecolabs forskere, ingeniører og tverrfunksjonelle team plassert andre steder verden over med bruk av en Microsoft HoloLens 2-enhet som kjører Microsoft Dynamics 365 Remote Assist. De fjerntilkoplede ekspertene kan tilby teknisk støtte og dokumentasjon i utvidet virkelighet for å hjelpe teammedlemmet på stedet med å bruke HoloLens 2-enheten til å finne løsninger for å oppnå løsning raskere og mer effektivt.

Utover feilsøking i sanntid kan fjerntilkoplede Ecolab-eksperter gjennomgå produksjonsdrift og proaktivt løse problemer ved å anbefale og implementere stedsspesifikke rengjøringsprogrammer for å bidra til å forhindre vanlige problemer som forårsaker nedetid og tilknyttede kostnader når det gjelder produktivitet, arbeidskraft og ressurser. Videre kan blandet virkelighet-verktøy gi engasjerende opplæringsopplevelser med trinnvise anvisninger fra fjerntilkoblede eksperter i sanntid.

I 2020 testet Ecolab vellykket levering av virtuell sørvis på produksjonsanlegg for legemidler for å bidra til å optimalisere rengjørings- og desinfeskjonsprogrammene sine, gikk gjennom prosedyreoverholdelse med renromsteknikere som er ansvarlig for rengjørings- og desinfeksjonsoppgaver og installerte og evaluerte produksjonsutstyr på produksjonsanlegg for personlig pleie-produkter.

«Vi er opptatt av å kunne hjelpe kundene våre med å navigere pandemiens unike utfordringer samtidig som vi introduserer en effektiv ny kanal for samarbeid i fremtiden», sier Crowe.

Dersom du vil ha mer informasjon om blandet virkelighet-service fra Ecolab Life Sciences, gå til ecolab.com/lifesciencesvirtualvisits.


Relaterte artikler