Hololens Headset

Virtuelle besøk på et høyere mivå med Ecolab Life Sciences

Få Ecolab-eksperter på stedet fra hvor som helst, når som helst gjennom virtuelle besøk basert på kombinert virkelighet.

Arbeid med Ecolab har alltid innebåret et partnerskap med tilgang til pålitelige eksperter som kjenner kompleksiteten dere står overfor. Det har nå blitt enda enklere og mer effektivt å arbeide med disse ekspertene. Med bruk av blandet virkelighet-verktøy fra Microsoft, herunder HoloLens 2 og Dynamics 365 Remote Assist, tilbyr vi som aldri før full støtte til frontlinjene deres.Virtuelle besøk på et høyere nivå med Ecolab Life Sciences


Hvordan fungerer virtuelle besøk?

HoloLens headset or a mobile device with Remote Assist

Avhengig av behovene deres tar Ecolab ned et HoloLens 2-hodesett eller en mobilenhet med Dynamics 365 Remote Assist. HoloLens 2 er en selvstendig, håndfri datamaskin utstyrt med kameraer, høyttalere, mikrofoner og Wi-Fi-tilkoblingsevne. Når en Ecolab-medarbeider er utstyrt med den på anlegget deres, kan de koble til og kommunisere virtuelt i sanntid med eksterne enkeltpersoser eller team av tekniske eksperter, ingeniører og forskere, samtidig som de viser situasjonen sett med deres øyne. Uansett hva personen som er utstyrt med den, ser på, kan de tilkoblede enkeltpersonene eller gruppen også se det. HoloLens 2 er et kraftig aktivum med evne til å fordype den som er utstyrt med den, i verden til anlleget deres.

HoloLens Remote Assist application

HoloLens 2 leverer både virtuell virkelighets- og utvidet virkelighets-opplevelse. Så tekniske dokumenter, bilder, videoer osv. kan projiseres på enhetens linse som den som har den på, kan se sammen med virkelighetens verdens synsfelt. I tillegg kan teamet som ser på HoloLens 2-utdata, anmerke (f.eks. tegne, sirkle, peke på) elementer innenfor feltet som brukeren ser på for forbedret rettledning og kommunikasjon.

Uansett enheten som brukes, muliggjør Remote Assist-appen kraftig sanntidssamarbeid gjennom teammøter, anmerkingsmuligheter, utvidet virkelighet med mer.

Collaboration Icon
Samarbeid og veiledning i sanntid

Ecolab-medarbeidere på anlegget deres kan hente inn nødvendig teknisk ekspert virtuelt i sanntid så vedkommende kan få et førstehåndssyn av stedet deres. Gjennom virtuelle besøk kan det tekniske teamet vårt oppleve stedet og utstyret på måter som ikke kan oppnås gjennom bilder og videoer alene og gi anbefalinger for stedsspesifikke rengjrøingsprogrammer for å bidra til å forbedre produktiviteten og effektiviteten deres.


Fast time resolutions icon
Løse problemer hurtigere

Ecolabs salgsmessige og tekniske representanter hvor som helst i verden kan virtuelt koble til Ecolabs eksterne forskere, ingeniører og tverrfaglige team. Med færre reiseplaner å koordinere eller venting på svar på e-poster eller telefonsamtaler fra et teknisk team kan dere løse problemer raskere.


Access to Technical Documents icon
Tilgang til teknisk dokumentasjon og registreringsfunksjonalitet

Virtuelle dokumenter som et bilde av en systemgulvplan eller utstyrshåndbok kan føres direkte inn i synsfeltet til virkelighetens verden for HoloLens 2-brukeren, slik at vedkommende ser dem mens de gjennomfører den nødvendige oppgaven. Samtidig under et Remote Assist-basert møte kan du legge inn støttende dokumentasjon i chatten med tilgang for hele gruppen enten de er på stedet eller er eksternt tilkoblet.

Eksempler fra den virkelige verden

Nedenfor er eksempler hvor Ecolab har hatt gode erfaringer med å bruke virtuelle besøker hos kundene våre:

  • Stedsundersøkelse og -revisjon med legemiddelprodusenter
  • Etterfølgelsesgjennomgang av standard driftsprosedyre (SOP) med renromsteknikere ansvarlig for rengjøring og desinfisering
  • Analysering av vanskeligheten ved å rengjøre urenheter og smuss innenfor produksjonsutstyr på kosmetikkproduksjonssteder

Er dere klare til å gjennomføre nettstedsbesøkene
til neste nivå?

Fyll ut skjemaet eller be om et besøk fra Ecolabs Account Manager for å se for deg selv hvordan virtuelle besøk kan hjelpe teamet deres.

Kontaktskjema for Life Sciences i Europa

Ecolab Life Sciences er en pålitelig partner når det gjelder kvalitet, sikkerhet og effektivitet innenfor produksjon av legemidler og personlig pleie-produkter. Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å nå målsetninger og holde dere i bresjen av teknologiutviklingen.

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.