Å takle den tøffeste utfordringen i hotellets vaskeri

buildingsandfacilitieshotelicon

En studie som nylig ble utført av Satisfaction Management Systems, et markedsundersøkelses- og konsulentselskap, viste at 70 prosent av vaskeriene i hotellbransjen anså flekkfjerning som deres største utfordring. Vi har utviklet vårt StainBlaster™-program for å hjelpe vaskeriene å spare tid og penger og samtidig oppnå gode resultater som tilfredsstiller gjestene.

Folkene våre ville hjelpe vaskeriene med å takle tøffe flekker og produsere rene, hvite og myke resultater hver eneste gang. De tok derfor en titt på hvordan produktlutvalget til StainBlaster™. Vi endret og forsterket spesielt de merkebeskyttede produktene i StainBlaster-utvalget vårt slik at de ble effektive på de tøffeste og mest vanlige flekkene som evaskeriene møter: fett, olje, blekk, blod, kroppsvæsker, leppestift, foundation og annen sminke, leire fra baseballer, solkrem, mat, kaffe, te, vin, fruktjuice, mugg og til og med rust og jern.

Våre flekkfjerningsprodukter er en del av våre omfattende vaskeriløsninger for innkvarterings- og hotellbransjen.

cleaningspraybottleicon

For et typisk 150-romshotell ligger den gjennomsnittlige vaskerikostnaden på over 200 dollar per dag. I løpet av et års tid vil et 150-romshotell bruke cirka 75 000 dollar på vaskeridriften, og av denne totalsummen er rundt 25 prosent for utskiftning av lintøy alene. Når et hotell får fjernet flekker effektivt, kan det være med på å optimalisere vaskeridriften. I tillegg kan hotellet spare penger ved å redusere behovet for å kjøpe inn nytt lintøy. Ikke bare kan StainBlaster-programmet spare kunden for bruk av tid og penger, det kan også forbedre gjestetilfredshetsklassifiseringen og beskytte hotellets omdømme.

  • 70 % av profesjonelle vaskerimedarbeidere i hotellbransjen oppgir flekkfjerningen som den største utfordringen.
  • Et gjennomsnittlig 150-roms hotell bruker cirka 18 750 dollar i året på utskiftning av lintøy, noe som utgjør cirka 25 % av de totale vaskerikostnadene.
Vis alle historieneMer om vaskeri

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på