Ecolab CIP/COP Cleaner

Manuelle- og COP-rengjøringsmidler for produksjon av personlig pleieprodukter og kosmetikk

Ecolabs manuelle COP-rengjøringsmidler og skumrengjøringsmidler er laget for å generere et stabilt skum for økt kontakttid, noe som fører til effektiv rengjøring i personlig pleie- og kosmetikkproduksjon.
Mascara
Effektiv på selv de tøffeste utfordringene i personlig pleie og kosmetikk

Ecolabs manuelle og COP-rengjøringsmidler er ideelle for å fjerne forskjellige typer urenheter som oppstår i produksjon av personlige pleieprodukter og kosmetikk. Sterke skumegenskaper kompenserer for begrenset mekanisk aktivitet i bløtleggingsapplikasjoner eller små beholdere. Eksempler inkluderer:

  • Solfaktor
  • Pigment- og mineralinnholdende smuss, inkludert foundation, leppestift og mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing
Rengjøringsprodukter laget av eksperter innen produksjon av personlige pleieprodukter og kosmetikk

Spesielt laget for produsenter av personlige pleieprodukter og kosmetikk, velg blant en rekke sirkulasjonsrengjøringsmidler, manuelle rengjøringsmidler, desinfiseringsmidler, tilsetningsstoffer og boostere.

Her kan du kan utvikle et program tilpasset de spesifikke behovene i anlegget ditt, som samtidig innfrir de seneste forskriftsstandardene og er støttet av våre tekniske eksperter.

Se alle våre løsninger for Personlig pleie

Manuelle- og skumrengjøringsmidler for CIP- og COP-kosmetikkprodukter

No Related Products were found

Tilknyttede løsninger for personlig pleie og kosmetikk

Finn ut mer om hvordan Ecolabs løsninger for personlig pleie og kosmetikk kan bistå anlegget deres med å produsere sikre og forskriftsmessige produkter som overgår standarder, målbart forbedrer driftseffektiviteten og bidrar til å oppnå bærekraftsmål​​​​​​​.

No related solution pages were found.