Stock photo of empty hotel or office lobby

Program for kost og losji

Et rent hotell er et vellykket hotell

Ecolab forstår at hygiene og renslighet utgjør en viktig parameter for suksessen deres. Hygiene og renslighet påvirker gjestenes opplevelse og oppfatninger, påvirker lojaliteten og hva de forteller venner og familie. Derfor er det viktig å konsekvent levere et rent, friskt førsteinntrykk på alle områder av hotelldriften, for å forbedre gjestenes tilfredshet. 

Garantere en positiv gjesteopplevelse

Ifølge rapporter kan en enkelstående negativ anmeldelse på internett koste et hotell 30+ kunder og 90 % av reisende unngår hoteller som er merket som «skitne»! 

Det er derfor ikke så rart at hygiene og renslighet spiller en viktig rolle i å forbedre gjestetilfredshet og i siste instans suksessen til virksomheten din. Med skarpere konkurranse og økende krav til kvalitet og service, står rengjøringspersonell overfor flere utfordringer når det gjelder å øke gjestenes tilfredshet. Derfor tilbyr Ecolab omfattende løsninger for alle kritiske områder innenfor kost og losji, der sikkerhet, effektivitet og tilfredshet hos gjestene er vesentlig. Alle programmer støttes av hardtarbeidende tjenestespesialister som kjenner virksomheten deres. Ecolab tilbyr omfattende kundestøtte og teknisk støtte og sørger for kontinuerlig nyskapning for å sikre best mulig resultater.

 


Løsninger som støtter kost og losji-virksomheten deres

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range
Oasis Pro Housekeeping-sortiment

Spesialutviklet for å sikre at dere har de rette produktene, rengjøringsverktøyene og opplæringenshjelpemidler for den aktuelle oppgaven.

550x310_GroupB
Aquanomic-vaskeriprogram

Konsentrerte faste klesvaskemidler dosert gjennom et system med lukket løkke for sikre arbeidspraksiser.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Nexa-håndhygieneprogram

Når du vasker hendene, utgjør det første forsvarslinje i å unngå spredning av infeksjon og matbårne patogener.

KitchenPro
KitchenPro-rengjøringsortiment for kjøkken

Pass på at matlagingsutstyret og kjøkkenoverflatene er rene og vedlikeholdes, og at maten dere serverer, er trygg.

550x3310_Apex
Apex for maskinoppvask

Ecolabs Apex-lagerrengjøringsprogram gir matserviceoperatører maksimal kontroll.

Electrostatic Spraying 101 Overview
Elektrostatisk rengjøringsprogram
Ecolab tilbyr desinfeksjonsløsninger og -utstyr som hjelper dere med å tilintetgjøre eller ugjendrivelig inaktivere bakterier og viruser.


Ressurser som støtter opp om driften deres

Ecolab Lodging Brochure
Losjibrosjyre

Last ned brosjyren vår for å finne ut mer om husholdningsprogrammet vårt og hvordan det gir overlegne og konsekvente resultater, noe som sikrer et rent, trygt og komfortabelt miljø.

Image of Ecolab's Hand Hygiene Brochure
Håndvaskbrosjyre
Når du etablere et omfattende håndvaskprogram i alle deler av anlegget ditt, bidrar du til å forhindre spredning av sykdom hos gjestene og medarbeiderne. Dette gir deg sunnere og mer produktiv drift.
FRS Covid page image
Ressursportal for Covid-19

Ressurser, lenker og forslag til beste praksis som svar på koronaviruset og trygg og effektiv gjenåpning av driften deres.

sustainability
Partnerskapet vårt med Green Key

Hver dag jobber Ecolab med sine kunder over hele kloden for å gjøre mer med mindre – ved å bruke innovative løsninger for å forbedre virksomhetsresultater samtidig som vitale ressurser vernes. Partnerskapet vårt med Green Key fremmer bruk av bærekraftige løsninger på hoteller og restauranter over hele Europa for å tilfredsstille kundenes forventninger og oppnå og opprettholde Green Key-sertifisering.

Vær beredt. Beskyttelse begynner med forebygging.

Ecolab (ECL), som er en betrodd samarbeidspartner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaler, er en global leder innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og smittevern som beskytter folk og vitale ressurser. Vi tilbyr et utvalg løsninger for opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift, herunder programmer for håndhygiene og rengjøring og desinfisering, opplæring med mer.

FRS Covid page image
Koronaviruset (COVID-19)

Ecolabs globale team av eksperter har som svar på COVID-19-pandemien satt asmmen et bibliotek av ressurser og relevant informasjon for å bidra med veiledning om opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift.  Bidrar til å verne og bygge opp tillit hos medarbeiderne, gjestene, beboerne og de besøkende.

Mer
Woman blowing her nose
Sesonginfluensa

Selv om folkehelserepresentanter ikke kan gi en sikker prognose om den kommende influensasesongen vet vi at beskyttelse begynner med forebygging. Se på og last ned det nyeste influensameteriellet vårt for å hjelpe dere med å forberede dere for den kommende influensasesongen, begrense utsettelse og holde medarbeidere, gjester, beboere og beøkende trygge.

Mer
Image of family enjoying a meal
Matsikkerhet

Å bygge et sterkt program for matsikkerhet kan bidra med å forbedre matkvaltitet, redusere matsvinn og øke gjestenes tilfredshet. Les videre for å oppdage hvordan Ecolab ikke bare kan forhindre matbårne sykdommer, men holder stabn og kundene dine trygge, men også ha et varig nedslagsfelt for virksomheten din.

Mer
Programmer støttet av tjenester i verdensklasse

Støttet av et team av forskere og bransjespesialister, besørger Ecolabs servicerepresentanter jevnlig planlagt service, salg og tjenester så vel som lokal opplæring av medarbeidere og inspeksjoner. Vi hjelper kundene med å redusere forbruket av strøm, vann og nett og å dra full nytte av arbeidskraften og forbedre tilværelsen og effektiviteten for hele driften.

sustainabilityreport
Tilnærmingen vår til bærekraft

Hos Ecolab er bærekraft en integrert del av alt vi gjør. Gjennom teknologi, informasjon, service og opplæring på stedet hjelper vi selskaper verden over med å oppnå enestående forretningsresultater kombinert med positiv miljømessig og sosial innvirkning. Arbeidet vi gjør, er viktig, og måten vi gjør det på, er viktig for medarbeiderne, kundene og lokalsamfunnene våre.


Lignende nyheter

No related blog articles were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.