Blue Bubbles

COSA™ overflateaktive tilsetningsstoffer og forsterkere for farmasøytiske bruksområder

Ecolab COSA™ overflateaktive tilsetningsstoffer og forsterkere for farmasøytiske bruksområder er svært konsentrerte rengjøringsmidler designet for å øke ytelsen til andre rengjøringsløsninger, noe som gir en ekstra fordel når du rengjør spesifikke jordmål som vedvarende utslippsbelegg og vedvarende frigjøringspolymerer.

Vanlige overflateaktive tilsetningsstoffer som kreves i farmasøytisk produksjon, er forsterkere og oksidatorer som er ideelle for fjerning av høyt fettholdige og vannfrie formuleringer. De fleste er laget for bruk i alkaliske vaskemidler, men noen kan også brukes med syrerensere.

Når du velger riktige tilsetningsstoffer eller forsterkere, lager Ecolab løsninger skreddersydd for det spesifikke bruksområdet og jordtype deres ved hjelp av kupongstudier, og tar gjetningene ut av å finne de riktige rengjøringsmidlene for å oppnå visuell rensing. Ved hjelp av et baserengjøringsmiddel pluss en forsterker kan du finne den rette balansen mellom rengjøringseffekt og samtidig minimere påvirkninger på utstyret og avløpssystemene deres.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure
Utforsk det fullstendige utvalget vårt av CIP- og COP-rengjøringsmidler og -rensere for systemer innenfor legemiddelproduksjon

Produsert i fullt reviderbare og sporbare produksjonsanlegg, velg mellom alkaliske rengjøringsmidler, syrerengjøringsmidler, tilsetningsstoffer og forsterkere og desinfiseringsmidler, spesielt formulert for farmasøytiske produktkontaktflater.

Oppdag hvordan du kan utvikle et tilpasset program for anleggets spesifikke behov som oppfyller de nyeste forskriftsmessige standardene og støttes av de spesialiserte tekniske teamene og valideringsteamene.  

Relaterte COSA™-tilsetningsstoffer og -forsterkerprodukter for farmasøytiske bruksområder

No products found

Relaterte farmasøytiske løsninger og legemiddelprodusentløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs farmasøytiske produsenter og legemiddelprodusenter kan hjelpe anlegget deres med å produsere sikre, kompatible produkter som overskrider standarder, målbart forbedrer driftseffektiviteten og bidrar til å oppnå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.