Ecolab CIP/COP Cleaner

Sirkulasjonsrengjøring for produksjon av personlige pleieprodukter og kosmetikk

Ecolabs sirkulasjonsrengjørere bevarer integriteten til utstyret som brukes i produksjon av personlige pleieprodukter og kosmetikk, uten å gå på kompromiss med effektiviteten. Ecolabs rengjøringsmidler er designet for å rengjøre et bredt spekter av CIP-systemer (rengjøring-på-stedet) og COP-systemer (rengjøring-utenfor-stedet).
Effektiv på selv de tøffeste utfordringene i personlig pleie og kosmetikk

Ecolabs Circulation Cleaners er ideelle for å fjerne en rekke typer urenheter i CIP-systemer som er brukt i produksjon av personlige pleieprodukter og kosmetikk. Eksempler inkluderer:

  • Dusjsåpe, flytende deodoranter og kremer
  • Vannfast sminke og solfaktor
  • Pigment- og mineralinneholdende urenheter, inkludert foundation, ansiktsmasker, leppestifter og mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing
Rengjøringsprodukter laget av eksperter innen produksjon av personlige pleieprodukter og kosmetikk

Spesielt laget for produsenter av personlige pleieprodukter og kosmetikk, velg blant en rekke sirkulasjonsrengjøringsmidler, manuelle rengjøringsmidler, desinfiseringsmidler, tilsetningsstoffer og boostere.

Her kan du kan utvikle et program tilpasset de spesifikke behovene i anlegget ditt, som samtidig innfrir de seneste forskriftsstandardene og er støttet av våre tekniske eksperter.

Se alle våre løsninger for Personlig pleie

Relaterte produkter for sirkulasjonsrengjørere for personlig pleie- og kosmetikkapplikasjoner

Tilknyttede løsninger for personlig pleie og kosmetikk

Finn ut mer om hvordan Ecolabs løsninger for personlig pleie og kosmetikk kan bistå anlegget deres med å produsere sikre og forskriftsmessige produkter som overgår standarder, målbart forbedrer driftseffektiviteten og bidrar til å oppnå bærekraftsmål​​​​​​​.