Ecolab får utmerkelse for innsatsen sin for mangfold, rettferdighet og inkludering

03. oktober 2024
Ecolabs øverste ledere og medlemmer i Executive Leadership Council, Calvin Emanuel, Tiffany Atwell og Chris Roberts.

Ecolabs øverste ledere og medlemmer i Executive Leadership Council, Calvin Emanuel, Tiffany Atwell og Chris Roberts.

Mangfold, rettferdighet og inkludering (DEI) har lenge vært sentralt i Ecolabs oppgave, og former selskapets innsats for å skape en kultur der alle partnere føler seg verdsatt. Forpliktelsen til å prioritere DEI-innsatsen styrker ikke bare kulturen på arbeidsplassen, men også konkurransefortrinn som gjør at selskapet kan drive med nyskaping og gi effektiv respons til kundene. Selskapets innsats for å dyrke et inkluderende miljø gjenspeiles i omfattende DEI-initiativer som spenner over rekruttering, karriereutvikling og lokalsamfunnsengasjement.

Ecolab er stolte over å kunngjøre at resultatene deres anerkjennes globalt av Corporate Award for 2024 fra Executive Leadership Council (ELC). Denne anerkjente prisen hedrer organisasjone som utviser eksemplarisk partnerskap, samarbeid og en standhaftig satsning på DEI.

ELC er en ledende, global organisasjon som fokuserer på å øke antall svarte i lederroller og fremme inkluderende bedriftspraksis. Corporate Award for 2024 blir delt ut under ELC Recognition Gala den 3. oktober 2024 i Washington, D.C., og feirer Ecolabs prestasjoner med å integrere DEI i alle aspekter av driften.

 

Påvirkning gjennom DEI-lederskap

Ecolabs robuste engasjement for DEI-initiativer har vært avgjørende for å motta denne anerkjennelsen fra ELC. Denne innsatsen fremmer DEI-målene og skaper et miljø der alle teammedlemmer føler at de får anerkjennelse og støtte. De viktigste programmene inkluderer følgende:

  • Black Leaders Forum: Forumet ble dannet i 2017 og legger til rette for rådgiving og dialog mellom et mangfoldig utvalg av talenter og ledelsen i Ecolab. Deltakelsen har økt med 60 prosent, og understreker selskapets forpliktelse til å støtte oppadkommende ledere.

  • Opplæringsprogram i mangfold: Ecolab tilbyr omfattende opplæring som fremmer forståelse og samarbeid mellom medarbeidere som utstyrer dem med nødvendige verktøy for å fremme en inkluderende arbeidsplass.

  • Ressursgrupper for medarbeidere (ERG-er): Ecolabs ERG-er tilbyr trygge steder der medarbeidere kan komme sammen, utveksle erfaringer og bygge et fellesskap innenfor organisasjonen.

  • Samarbeid med ELC: Ecolab samarbeider med ELC for å fremme mangfold i lederskap på tvers av selskapet. Selskapet deltar i ELC-programmer som styrker underrepresentert talent og forsterker Ecolabs forpliktelse til å få frem et mangfoldig utvalg ledere som er i stand til å få til en endring.

Gjennom disse initiativene er Ecolab dedikert til å ikke bare møtes, men også overgå bransjestandardene for DEI, og sikre at alle partnere har mulighet til å trives.

Styrke endring: Ecolabs ledere deler sitt syn på DEI

Som medlem av ELC deler følgende ledere i Ecolab innsikt om viktigheten av mangfold, rettferdighet og inkludering i Ecolab, og understreker hvordan disse verdiene former kulturen i selskapet og fremmer meningsfulle endringer.

 

Omfavne samarbeid for virkningsfulle løsninger
Chris Roberts, senior vice president, Global Safety, Health & Environment.

Robertson anser ELC som avgjørende for å fremme mangfold og inkludering i Ecolab. Han trekker frem viktigheten av en mangfoldig ledelse for å styrke den globale strategien til selskapet. Roberts merker seg at Ecolabs proaktive initiativer, som aktiv deltakelse i ELCs Middle Managers Symposium, forbedrer inkludedering og trekker til seg talenter.

«Det vi har oppnådd, er resultat av en samlet innsats for å dyrke frem en arbeidsplass der ulike perspektiver gir drivkraft til nyskapning og fremgang», sier han.

Denne kollektive forpliktelsen forbereder ikke bare organisasjonen på fremtidige utfordringer, men åpner også dører til virkningsfulle samtaler på tvers av alle nivåer.

 

Kjempe for mangfold for forvandlende vekst
Calvin Emanuel, PhD, Vice President og General Manager, Sustainable Growth Solutions.

Emanuel hevder at det å omfavne mangfold er avgjørende for nyskapende løsninger på Ecolab. Han setter pris på mulighetene for å lære som ELC tilbyr – som setter ledere fra Fortune 1000-selskaper i kontakt med hverandre og forbedrer muligheten hans til å håndtere organisatoriske utfordringer.

Emanuel tar til orde for åpne diskusjoner om generasjonsrikdom, og anerkjenner ELCs rolle i å gi innsikt om økonomisk styring og bygging av arv. Han understreker også organisasjonens satsning på stipender, noe som er avgjørende for å utvikle en sterk rekke fremtidige ledere.

«Det er viktig å dyrke en arv som styrker neste generasjon», fastslår han, og tror på at systemer for rådgiving, nettverksbygging og støtte er nøkkelen til å skape en varig påvirkning.

 

Fremme en kultur for læring for en inkluderende prosess
Tiffany Atwell, Executive Vice President, Government Relations.

Atwell understreker det transformerende samarbeidet mellom Ecolab og ELC, og legger vekt på rollen det har i å fremme DEI for å gi drivkraft for forretningssuksess. Hun bemerker oppriktigheten i den øverste ledelsens satsning, særlig når det gjelder å utvikle meningsfulle relasjoner og oppmuntre til deltakelse i ELCs opplæringsprogram for å forbedre ytelsen.

Atwell påpeker at denne kunnskapen overgår pengeinvesteringer – den representerer en delt reise i å lære og utvikle seg sammen.

«Ved å få mangfold og inkludering inn i den daglige driften vår, skaper vi en kultur der alle kan trives», sier hun. «Denne anerkjennelsen fra ELC er et bevis på det harde arbeidet og den vedvarende innsatsen til hele teamet vårt.»

 

Ecolabs forpliktelse til mangfold, rettferdighet og inkludering har høstet prestisjetung anerkjennelse fra Executive Leadership Council. For å finne ut mer om Ecolabs tildeling av Corporate Award for 2024 les den offisielle pressemeldingen. For innsikt i selskapets DEI-filosofi og -initiativer gå til DEI-siden på Ecolabs nettsted.

Lignende nyheter