Ecolab har fått utmerkelsen Executive Leadership Councils 2024 Corporate Award for Outstanding Commitment to Diversity, Equity and Inclusion

Prisen er en anerkjennelse av Ecolabs utmerkede innsats for mangfold, likestilling og inkludering samt lederskap for å fortsette å utvikle en inkluderende kultur i selskapet.

19. september 2024
A group of Ecolab associates participating in the employee-led Black Leaders Forum event.

Ecolab Inc., – en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsvikte ressurser – kunngjorde i dag at selskapet har fått utmerkelsen The Executive Leadership Council's (ELC) 2024 Corporate Award under ELC Recognition Gala den 3. oktober 2024 på Marriott Marquis i Washington, D.C.

«I mer enn 100 år har folk i Ecolab sett muligheter der andre ser problemer», sa Christophe Beck, Chairman og CEO i Ecolab. «ELC har inspirert oss til å skape muligheter for våre sorte talenter og fremme en åpen dialog med toppledere på tvers av organisasjonen vår. Vi vokser raskt, og setter rekorder med det mest mangfoldige og engasjerte teamet noensinne, noe som viser at suksess, nyskapning og vekst i en bedrift er grunnleggende knyttet til mangfold, likestilling og inkludering.»

ELC Corporate Award hyller de selskapene som er eksempler på de høyeste standardene for samarbeid og innsats for mangfold, likestilling og inkludering. Ecolab har fått anerkjennelse for den store innsatsen sin for å skape en inkluderende kultur. Ecolab er forkjemper for ulike stemmer i alle deler av virksomheten sin – fra å trekke til seg og utvikle topptalenter til å gjøre forretninger med kundene og leverandørene sine.

«Ecolabs innsats for å skape en arbeidsplass der mangfold, likestilling og inkludering ikke bare er verdier, men daglig praksis, er et kraftfult forbilde for bedriftsverden», sa Michael C. Hyter, president og CEO i The Executive Leadership Council. «Innsatsen deres for å fremme en inkluderende kultur der alle føler at de kan være seg selv på jobb har hatt en varig innvirkning både innad i og utenfor organisasjonen deres. ELC er beæret over å anerkjenne Ecolabs lederskap i å fremme en bærekraftig fremgang med hensyn til mangfold, likestilling og inkludering (DEI).»

Anerkjennelsen er en bekreftelse på Ecolabs innsats for å fremme en tilhørighetskultur. Ecolab forstår at suksess drives frem av en mangfoldig, likestilt og inkluderende arbeidsstyrke, og har som mål å innlemme en inkluderingskultur for hvordan selskapet tiltrekker seg og utvikler topptalenter, utvikler og fremmer folk, driver forretninger med kunder og leverandører, og fremmer tilgang til like muligheter i lokalsamfunnenene tjenester ytes til, som understreket i 2023 Growth & Impact Report.

I løpet av det siste året har Ecolab styrket veksten og gjort opplevelsen til medarbeiderne bedre ved å fremme en inkluderende kultur gjennom verktøy og ressurser for viktige samtaler og læring, slik som DEI Foundations Learning Program og Inclusion Workshop. Selskapet prioriterer en inkluderende kultur i forsyningskjeden og produksjonsstedene, og fokuserer på talentmobilitet og å fremme et miljø av tillit, respekt, empati og samarbeid gjennom engasjements- og inkluderingsteam. Ecolab stimulerer den kommersielle delen sin gjennom Commercial Diverse Talent Academy, og støtter et mangfoldig utvalg partnere innenfor salg og service ved å investere i inkluderende team og ha forskjellige perspektiv med tanke på vekst og utvikling. I tillegg styrker de effektive programmene til ressursgruppene for medarbeidere (ERG) en inkluderende kultur som bidrar til en robust vekst av medlemmer, og understreker Ecolabs innsats til velvære for alle.

«Vi vokser raskt, og setter rekorder med det mest mangfoldige og engasjerte teamet noensinne, noe som viser at suksess, nyskapning og vekst i en bedrift er grunnleggende knyttet til mangfold, likestilling og inkludering.»

Christophe Beck

Chairman og CEO i Ecolab


Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL) er en betrodd partner for millioner av kunder og er en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsvikte ressurser. Ut fra et hundreår med nyskaping har Ecolab årlig omsetning på USD 15 milliarder, sysselsetter mer enn 46 000 medarbeidere og har virksomhet i mer enn 170 land verden over. Selskapet leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet og trygge miljø, samt optimalisere bruk av vann og energi. Ecolabs nyskapende løsninger forbedrer driftseffektivitet og bærekraft for kunder i markeder for mat, helsevesen, biovitenskap, kost og losji samt industri.

www.ecolab.com

Følg oss på LinkedIn @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.



Om The Executive Leadership Council

The Executive Leadership Council legger til rette for utvikling av sorte ledere for å sørge for en positiv påvirkning på virksomheten og lokalsamfunnene våre. ELC ble grunnlagt i 1986, og består av mer enn 800 nåværende og tidligere sorte administrerende direktører, toppledere og styremedlemmer som satser på få økt antall sorte toppledere i bedriftsstyrer, toppledelser og i virksomheter verden over.

 

Lignende nyheter