2023 Hannover Messe

Digital Factory Fair (Hall 17) – på standen til Microsoft

STED: Deutsch Messe – Hannover, Tyskland

17.–21. april 2023 Bli med Ecolab på Hannover Messe og se hvordan vi samarbeider med Microsoft om å fremme bærekraft gjennom kraften til vann. Under arrangementet viser vi hvordan løsningene våre beskytter ressurser som er livsviktige for kundene våre og klimaet ved å integrere tilknyttede kjemiske forbindelser, global ekspertise og digital nyskaping. Planlegger dere å delta eller være i området? Klikk nedenfor for å gjøre krav på og registrere deg for gratisbillett til arrangementet. 

2023 Hannover Messe

Med ECOLAB3D™ Digital Intelligence Platform

ECOLAB3D er en flerdimensjonal, sikker nettskybasert plattform som er vert for og kontekstualiserer data fra en rekke sammenkoblede informasjonssystemer. Ved å bruke avanserte algoritmer for å generere analyser og utarbeide praktisk innsikt, hjelper ECOLAB3D sine digitale tjenester kunder med å håndtere digitale utfordringer, slik at de kan avveie driftts-, virksomhets- og bærekraftsmål mot hverandre.


Andre programmer

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif

3D TRASAR™-teknologi

3D TRASAR-teknologi gir avansert styring av vannytelse gjennom et system som består av tilknyttede kjemiske forbindelser og smart teknologi for en rekke bransjer over hele verden.

A picture of the Ecolab Global Intelligence Center (EGIC) in Pune, India

Ecolab Global Intelligence Center

The Ecolab Global Intelligence Center er et globalt nettverk av eksperter som hjelper kundene våre med å navigere i en overflod av data, slik at de kan handle raskt når de får viktig informasjon.


I nyhetene

people, industrial, worker

Ecolab går sammen med Microsoft om å fremme løsninger for bærekraft og vannkontroll på Hannover Messe 2023

digital, water, ocean

Ecolab utvider samarbeidet med Microsoft for å bidra til å forbedre synligheten til vanndata

Ytterligere kommende arrangementer

Fant ingen ytterligere kommende arrangementer.