Behovet for sikre, kontaminantfrie produkter for personlig pleie og kosmetikk

Bransjer som produserer produkter for personlig pleie og kosmetikk, møter to sammenfallende og akselererende endringer som skaper en inngangsport – eller barriere, avhengig av hvordan de håndteres.

Ecolab Contaminant-Free Cosmetic and Personal Care Products
Ecolab Life Sciences Personal Care and Cosmetics brochure

For bransjer som produserer produkter til personlig pleie og kosmetikk, møtes to sammenfallende og akselererende endringer som skaper en inngangsport – eller barriere, avhengig av hvordan de håndteres – for å imøtekomme denne betydelige veksten: 1) økende krav fra forbrukerne og 2) økt antall forskrifter. Press fra forbrukere og forskriftsmessig press samler seg til et felles tema: behovet for et trygt, kontamineringsfritt produkt.

Mer enn tiltak som reduserer risikoen, blir sterke rengjørings- og sanitetsprogram stadig viktigere for å imøtekomme kravene til forbrukerne, sikre inntekten og vekst i personlig pleie- og kosmetikkbedrifter. Regulatoriske eksperter hos Ecolab har i det siste begynt å legge merke til betydelige og raske endringer i segmentet for personlig pleie og kosmetikk.

Som hjelp til å holde deg informert om disse endringene har vi skrevet en ny e-bok: «6 Viktige trender i produksjon av kosmetikk og personlig pleie». Den dekker trender innenfor forskrifter og forbrukere som vi ser kan være til hjelp for produsenter når de skal foreta informerte og passende bestemmelser forbundett med driften. E-boken inneholder:

  • Tre viktige trender drevet av etterspørsel fra kunder, og tre nøkkelendringer av forskrifter.
  • De nye og unike utfordringene i forebygging av kontaminering presentert av hver av disse endringene.
  • Hvordan fremtidsrettede produksjonsorganisasjoner møter disse utfordringene ved å foreta smarte endringer i rengjørings- og desinfiseringsprogrammene sine, som gjør at fleksibiliteten i driften møter krav fra kundene og gir betydelig vekst.

Ecolab Life Sciences Insight Articles

Life Sciences

Ecolabs biovitenskapsavdeling er dedikert til å utvikle best mulig produkter og tjenester for å hjelpe kundene våre i legemiddel- og personlig pleie-bransjene.

Tilknyttede artikler om personlig pleie