1. Hjem
  2. Klem ut store besparelser for kommersielle vaskerier

Klem ut store besparelser for kommersielle vaskerier

Kontakt kundeservice

Trenger du hjelp?

Nei takk

Headphone Icon Ring Ring kundeservice

RING OSS

Ecolab a.s.  
Innspurten 9  
Postboks 6440 Etterstad  
0605 Oslo  
Norge  

Ecolab a.s.-kundeservice
Tlf: +47 24 05 50 92

Letter Icon E-post Be om informasjon
Fortell oss om deg selv
Hvor holder du til?
Hvordan kan vi nå deg?
Hva kan vi hjelpe deg med?

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

 

clothingwashingmachineicon

Bakgrunn

Bare i Asia og Stillehavsregionen forbruker mer enn 6 500 kommersielle vaskerier mer enn 35 milliarder gallon vann og 500 millioner kubikkmeter gass i året til å vaske mer enn 20 milliarder pund tekstiler. Og de må følge strenge og dyre utslippsforskrifter.

Derfor har fem ledende tekstiltjenestekonsern i Australia og New Zealand kommet henvendt seg til Ecolab for å få hjelp på flere punkter:

  • redusering av vann- og energiforbruket
  • minimering av miljøavtrykket
  • bedre vaskekvalitet
ecolabservicetruckicon

Innovasjon

For å nå disse målene har Ecolab tatt i bruk en sirkulær vannstrategi med filtreringssystemene BlueOcean™, Aquabatch™ og AquaDrain™.

Disse avanserte systemene er kombinert med ekspertise innen vaskeprosesser, og hjelper vaskeriene med å filtrere, resirkulere og gjenbruke vann. Dette har ikke bare redusert behovet for ferskvann, det reduserer også forbruket av gass i varmtvannsberedere og tørkere. Ecolab tok også i bruk sin nyeste vaskeprosessen med 40 C ultra-lavtemperatur, OxyGuard™ 40, noe som bidro til å redusere vann- og energiforbruket i 22 vaskerier enda mer.

Og hvor mye vann sparte de? 446 millioner gallon i året for 22 vaskerier, som bare representerer 1,3 prosent av Asias og Stillehavsregionens kommersielle vannforbruk i vaskerier. Tenk deg hvilken virkning det ville ha hvis en vesentlig større andel av regionens kommersielle vaskerier tok i bruk disse løsningene.

Laundry eROI

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på

Our search returned no results.