Klem ut store besparelser for kommersielle vaskerier

clothingwashingmachineicon

Bakgrunn

Bare i Asia og Stillehavsregionen forbruker mer enn 6 500 kommersielle vaskerier mer enn 35 milliarder gallon vann og 500 millioner kubikkmeter gass i året til å vaske mer enn 20 milliarder pund tekstiler. Og de må følge strenge og dyre utslippsforskrifter.

Derfor har fem ledende tekstiltjenestekonsern i Australia og New Zealand kommet henvendt seg til Ecolab for å få hjelp på flere punkter:

  • redusering av vann- og energiforbruket
  • minimering av miljøavtrykket
  • bedre vaskekvalitet
ecolabservicetruckicon

Innovasjon

For å nå disse målene har Ecolab tatt i bruk en sirkulær vannstrategi med filtreringssystemene BlueOcean™, Aquabatch™ og AquaDrain™.

Disse avanserte systemene er kombinert med ekspertise innen vaskeprosesser, og hjelper vaskeriene med å filtrere, resirkulere og gjenbruke vann. Dette har ikke bare redusert behovet for ferskvann, det reduserer også forbruket av gass i varmtvannsberedere og tørkere. Ecolab tok også i bruk sin nyeste vaskeprosessen med 40 C ultra-lavtemperatur, OxyGuard™ 40, noe som bidro til å redusere vann- og energiforbruket i 22 vaskerier enda mer.

Og hvor mye vann sparte de? 446 millioner gallon i året for 22 vaskerier, som bare representerer 1,3 prosent av Asias og Stillehavsregionens kommersielle vannforbruk i vaskerier. Tenk deg hvilken virkning det ville ha hvis en vesentlig større andel av regionens kommersielle vaskerier tok i bruk disse løsningene.

Laundry eROI

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på