Den ressurssparende veien til fornøyde gjester

Laundryicon

I hotellbransjen er det ikke noe som er viktigere enn fornøyde gjester. Så da sjefen for et hotell la merke til mindre gode resultater fra hotellets vaskeri, kontaktet hun Ecolab.

Hotellet hadde høye standarder og satst sterkt på å gjøre gjestene fornøyde. Det hadde også en daglig leder som forstod at kvaliteten på lintøyet til syvende og sist påvirker kundelojaliteten. Kontrolleren for hotellet var på sin side ute etter å redusere kostnadene og bedre effektiviteten i hotelldriften. Vi fant en løsning som fungerte for begge parter.

En løsning som gir effektiv drift og fornøyde gjester.

Vi anbefalte det eksklusive Aquanomics-vaskeriprogrammet vårt, som inkluderer produkter, prosesser og dispenseringsutstyr. Det gir det rene, hvite og myke resultatet som gjestene forventer.

Programmet reduserte vasketrinnene, vannforbruket og vanntemperaturen og reduserte dermed vann- og energiforbruket med opp til 40 prosent, noe som i sin tur reduserer utgiftene.

Og best av alt var at programmet ga et dramatisk bedre vaskeresultat og leverte det hvite, rene og myke resultatet som gjestene forventer.

Vis alle historier

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på