Westin K ‘anapali Ocean Resort MVW

Fremme driftsmessig og bærekraftig suksess på Mariott Vacations Worldwide (MVW)

USD 627 000 millioner totalverdi levert

Marriott Vacations Worldwide logo

Innsikt

Marriott Vacations Worldwide (MVW) er en ledende global reiselivsbedrift som tilbyr ferielosjieierskap, -utveksling og -utleie og forvaltning av feriesteder og eiendommer, sammen med tilknyttede virksomheter, produkter og tjenester.  

MVW etterstreber å opprettholde de høyeste standardene innenfor alle aspekter av driften. Dette omfatter det å arbeide med å besørge en positiv innvirkinign på lokalsamfunnene og feriestedsplasseringene der selskapet har virksomhet, i tillegg til sikkerheten og produktiviteten til teammedlemmene.

Tiltak

For å redusere miljøvirkningene arbeider MVW med intessenter for å innlemme konsekvente miljømessige effektivitetspraksiser på tvers av feriestedene. Nøkkelfokusområdene er å holde rede på og redusere vann- og energifrobruk samt avfall.

I samarbeid med sin langvarige partner Ecolab, implementerte MVW flere teknologier som er utviklet for å spare vann og energi, øke produktiviteten og forbedre de økonomiske resultatene. Disse inkluderer:

  • 3D TRASAR™ Technology for Cooling Water – beskytter kjøleustyrseiendeler og maksimalisering av kjølevannseffektivitet for vann-, energi- og utslippsbesparelser.
  • Aquanomic™ Low Temp Laundry Program – leverer konsekvent hvite sengetøy og betydelige vann- og energibesparelser i forhold til tradisjonelle vaskeprogrammer.
  • SMARTPOWER™-program – gir enestående renhet for dekketøy samtidig som det bidrar til å fremme bærekraftig matservicevirksomhet gjennom reduksjon av omvask og reduksjon av plastiemballasje i forhold til tradisjonelle faste midler.
  • Wash 'N Walk™ No Rinse Floor Cleaner – denne prosessen for rengjøring og desinfisering av gulv sparer vann og energi samtidig som produktiviteten bedres.
Marriott Vacations Worldwide Housekeeping

Resultater

Samarbeidet med Ecolab har gitt bedret ytelse uten at det går på akkord med noe. MVW har oppnådd betyderlige besparelser i driftskostnader og reduksjon i vannforbruk, energiforbruk og fast emballasjeavfall samtidig som kundene har fått best mulig opplevelse.

Løsninger i fokus


Resultatene i denne kasusstudien er spesifikke for denne kunden, og kan variere for andre kunder basert på faktorer og omstendigheter i driften deres.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeider med kunder om å løse deres største utfordringer.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler