Lotte Chemical

Hjelper Lotte Chemical med å rense luften for å nå miljøkonsekvensmålene sine

USD 15,8 millioner totalverdi levert

Lotte Chemical logo

Innsikt

Lotte Chemical, basert i Seol i Sør-Korea, er én av verdens største kjemiske selskaper. Det produserer syntetisk harpiks og andre kjemiske produkter brukt i materialer som polystyren, et allsidig plastprodukt vanligvis brukt i matemballasje, apparater, leker og andre produkter.

For å bidre til å sikre integriteten til prosessen, sikkert transport og oppbevaring av produktene de produserer på fabrikke i Daesan, brukte Lotte Chemical en polymerisasjonshemmer (kjemiske forbindelser som bidrar til å stabilisere produksjonsprosessen) sammen med DNBP, en kjemikalie som hemmer kjemiske reaksjoner.

DNBP (dibutylftalat) er en svært gifig og farlig kjemikalie som produserer nitrogenoksider (NOx) når den forbrennes. Dette bidrar til luftforurensning. Bruken av DNBP har blitt begrenset av mange reguleringsorganer, deriblant det sørkoreanske miljødepartementet. Som en del av arbeidet med å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid, ønsket Lotte Chemical å erstatte DNBP med en tryggere, mindre giftig løsning.

Tiltak

Selskapet valgte en mer bærekraftig løsning – tokomponents- og antibunnstoffprogrammet PRISM™ levert av Nalco Water, Ecolabs lederbedrift for vann og prosessbehandling.

Testing og streng teknisk evaluering viste at løsningen fra Nalco Water hadde like bra ytelse som DNBP og en betydelig reduksjon av NOx. Som et resultat av dette implementerte Lotte Chemicals bunnstoffprogrammet for å bidra til å beskytte viktig utstyr og øke effektiviteten i produksjonen sin.

Lotte Chemical

Resultater

I tillegg til de miljømessige fordelene med byttet til programmet fra Nalco Water, unngikk Lotte Chemical store utgifter som ville ha vært påkrevd for å oppfylle de strengere standardene til det koreanske miljødepartementet for utslipp ved bruk av DNBP. I tillegg forbedret det driftseffektiviteten ved å redusere behovet for karbamid (urea), et råstoff brukt i kjemiske produksjonsprosesser.

Denne nye tilnærmingen hjalp Lotte Chemical med å redusere kostnader og følge en mer bærekraftig løsning, samt forbedre sikkerheten til anlegget og operatører.

Løsninger i fokus


Resultatene i denne kasusstudien er spesifikke for denne kunden, og kan variere for andre kunder basert på faktorer og omstendigheter i driften deres.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeider med kunder om å løse deres største utfordringer.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler