Akkurat det legene foreskrev

clothingwashingmachineicon

Det er ikke lett å drive et kommersielt vaskeri. Tunnelvasking medfører avanserte utfordringer, fra distinkt kjemisk dosering til tekniske programmeringsdetaljer. Da et kommersielt vaskeri følte smerten av disse utfordringene, ringte de til Ecolabs Tunnel Doctors™ for behandling.

Vaskeriet opplevde et høyt vannforbruk, fortynnede kjemikalier i målrettede soner og feilaktig etterbehandling av sengetøy på grunn av inkonsekvente pH-nivåer, noe som resulterte i håndklær med dårlig vaskekvalitet og grov følelse. De trengte desperat hjelp til å forbedre resultatene – og driftseffektiviteten.

Vi foreskrev løsninger som dramatisk forbedret kvaliteten og effektiviteten.

USD 45 000

Med et spesialisert sett av ekspertise som ingen andre kan tilby, utførte våre Tunnel Doctors en fullstendig anleggsundersøkelse og grundig analyse av alle tunneloperasjonene, kjemien og prosessene. De identifiserte uriktige innstillinger i skyllesonen, overfortynning av kjemikalier, lekkasjeventiler og overdrevne temperaturinnstillinger i tørketrommelen – og foreskrev deretter løsninger som reduserte vann- og energiforbruk, optimaliserte doserings- og pH-nivåer, og forbedret den generelle vaskekvaliteten og følelsen betydelig. Med de gevinstene vaskeriet tjente på effektivitet, var de i stand til å investere i ny teknologi for å øke sin virksomhet og maksimere fortjenesten.

  • Ved å identifisere og fikse ineffektiviteter ble anlegget hjulpet til å spare 303 680 liter vann per år
  • De samlede brukskostnadene ble redusert med USD 45 000 årlig
  • Ecolabs Tunnel Doctors jobber med mer enn 70 prosent av tunneloppvaskmaskinene i Nord-Amerika
Vis alle historier

Tilknyttede artikler om kundesuksess

Besøkende som så på denne historien, så også på