Hjelper Hilton med å minimalisere dets miljøavtrykk

waterdropicon

BAKGRUNN

Med flere enn 5,700 eiendommer i 113 land, er Hilton en global leder i kost og losji samt bærekraft. I 2018 lanserte Hilton sine nye mål for reiseformål 2030 som tar sikte på å drive frem positiv sosial og miljømessig forandring i en global skala.

Programmet søker å fremme bærekraftig global reise, og bidrar på en meningsfylt måte til FNs bærekraftige utviklingsmål. Innen 2030 planlegger Hilton å halvere sitt miljøavtrykk ved å:

  • Redusere intensiteten av vannforbruk med 50 prosent
  • Redusere avfall med 50 prosent
  • Redusere karbonutslipp med 61 prosent
ecolabservicetruckicon

INNOVASJON

Ecolab har samarbeidet med Hiltons eiendommer rundt i verden på mange forskjellige områder for å sammen sørge for bærekraftige besparelser samtidig som ytelse forbedres og gjestetilfredshet sikres.

Hilton har også realisert betydelige bærekraftige besparelser gjennom global bruk av Ecolabs teknologier, inkludert:

  • SMARTPOWER™, et maskinoppvaskprogram som kombinerer innovativ kjemi med handlingsdyktig kunnskap og personlig service for å levere ren oppvask samtidig som vann, energi og kostnader reduseres
  • Aquanomic™-vaskeriprogrammet med lav temperatur, som leverer enestående resultater ved lavere vasketemperatur, gjør at tekstiler forblir hvite og lyse samtidig som sengetøys levetid forlenges, og vann og energi spares.

Disse programmene, kombinert med andre løsninger, hjelper Hilton med å drive fremgang i retning av å nå sine ambisiøse bærekraftsmål for reiseformål 2030.

Vis alle historier