FÅ SKADEDYRENE UT ORGANISK I BRASIL

waterdropicon

BAKGRUNN

En global kunde for mat og drikkevarer i Brasil søkte etter organisk sertifisering for en ny serie av snacks. Ecolab skadedyrutrydding har samarbeidet med selskapet i mange år ved å påføre sprøytemidler tre ganger i uken. For å produsere organisk snacks måtte selskapet tilpasse sine prosesser og finne en løsning som oppfylte organiske sertifiseringskrav.

Den eksisterende prosessen for skadedyrbehandling krever et 12 timers opphold i produksjon etter hver påføring for fordamping av vannet som brukes i løsningen og grundig rengjøring. Anlegget så muligheter til å forbedre ikke bare sine tilbud, men også dets driftseffektivitet og lønnsomhet. Den nye løsningen oppnådde alle tre og ga en økning på 30 prosent i lønnsomhet.
ecolabservicetruckicon

INNOVASJON

En servicetekniker på stedet fra Ecolab skadedyrutrydding inspiserte anlegget og anbefalte strukturelle forbedringer og hygieneløsninger.

Inni anlegget har Ecolab:

  • Økte inspeksjoner samt antall feromoner og limfeller for gulv. Dette førte til raskere identifisering og fangst av insekter som hadde kommet inn i anlegget.
  • Byttet til organiske produkter. Disse inkluderte neemolje, et naturlig forekommende skadedyrsmiddel som finnes i frø fra neemtre og diatoméjord, et fint pulver laget av små fossiliserte algelignende planter.

Ecolab introduserte også Global Large Fly-programmet. Det bruker en innovativ utenfra og inn-tilnærming, fokusert på å finne den grunnleggende årsaken til aktiviteten til store fluer og løse problemer før fluene når innsiden, som reduserer risikoer angående matsikkerhet tilknyttet store fluer. Nøkkelelementet er Stealth™ Fly Station, en reflekterende enhet som tiltrekker fluer før de kan komme inn i et anlegg.

Kunden mottok organisk sertifisering for den nye produktlinjen. Videre, siden det ikke lenger var behov for noen nødvendig nedetid etter påføring av sprøytemidler, oppnådde anlegget en dag mer produksjon per måned (24 timer), en produktivitetsøkning på 3,3 prosent.