Program for matdetaljhandel

grocerycarticon

Ecolab kjenner de unike utfordringene som matvareforhandlere står overfor. Vi tilbyr et stort utvalg av markedsspesifikke produkter og utstyr, tilpasset service og opplæring på stedet, med fokus på å løfte kundenes drift innenfor matsikkerhet og driftseffektivitet.

Med programmet for matdetaljhandel som Ecolab tilbyr, er kundene, merkevaren og de økonomiske resultatene deres beskyttet.

cleaningspraybottleicon

INNOVATIVE PRODUKTER

Unike utfordringer innen matdetaljhandelen krever spesielle rengjørings- og desinfeksjonsprodukter. Ecolabs avdeling for tjenester innen matdetaljhandelen har sett disse behovene og har utviklet et nyskapende produktutvalg med høy ytelse for å sikre gode rengjøringsresultater. Effektive og sikre i bruk, og på mest mulig bærekraftig måte.

mopandbucketicon

UTSTYR

Når dere inngår et samarbeid med Ecolab, får dere tilgang til utstyr for å optimalisere rengjøringsprosessene og øke sikkerheten til medarbeiderne. Våre sofistikerte doseringssystemer hjelper dere med å spare penger og gir bedre rengjøringsresultater ved å sikre nøyaktig dosering og en økonomisk bruk av produktet. Alt utføres med minimal miljøpåvirkning.

ecolabservicetruckicon

SERVICE

Ecolab har en tilstrekkelig geografisk rekkevidde til å gi overlegen service i felten til en realitet, uansett hvor detaljhandelen din ligger. Hver Ecolab FRS-medarbeider har blitt opplært til å følge den samme strenge protokollen på verdensbasis, med ekstra opplæring for å tilpasse seg både lokale og regionale markeder. Vår kontroll med matsikkerheten og dokumentasjonen kan tilpasses forretningskravene dine for å verne om helsen til kundene og renheten til virksomheten deres.

Vår forpliktelse til deg er å gi kvalifisert og god service i felten – hvor og når det er nødvendig.

ecolabservicerepinwhitecoaticon

OPPLÆRING

Regelmessig opplæring av medarbeiderne kan utgjøre forskjellen mellom en positiv og en negativ kundeopplevelse, et deilig måltid og en matsikkerhetsbrist, en lojal og en tapt kunde. Det har vist seg at det å innføre en opplæringsssyklus har hjulpet matdetaljhandelen med å få en vesentlig bedre matsikkerhetsvurdering. Vi tilbyr også detaljert og flerspråklig opplæringsmateriell som illustrerer korrekte rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrer.

Vis markeder

Beslektede suksesshistorier