Hver vask, hver gang,
hvor som helst

Kempslogo

Kemps meieriproduksjonsanlegg ligger i Midt-Vesten i USA og er dedikert når det gjelder smaken og kvaliteten på produktene sine. For å sikre dette har de satt seg aktive mål innen sikkerhet og effektivitet i anleggsoperasjonene sine. Derfor er deres CIP-prosess (Clean-In-Place) helt avgjørende. Men som i alle andre melkefabrikker kan det være en utfordring å garantere en tilstrekkelig grundig og konsekvent rengjøring og desinfisering av utstyret.

Konsekvent CIP-ytelse

Bli kjent med CIP-teknologien til 3D TRASAR™, og se hvordan Ecolab hjelper Kemps med å oppnå en konsekvent CIP-ytelse som resulterer i økt produktkvalitet.

CIP-teknologien til 3D TRASAR™ optimaliserer rengjøringen og desinfiseringen av utstyr og hjelper meierianlegg med å beskytte matsikkerheten og kvaliteten.

foodicon

Vi i Ecolab visste at vi hadde løsningen som kunne hjelpe Kemp med å øke deres synlighet og gi dem kontroll over CIP-prosessen.

CIP-prosessen til 3D TRASAR gjør konsekvente forbedringer i effektiviteten av CIP-prosessen, og gir besparelser i områder som bruk av kjemikalier, vann, energi og tid. Systemet overvåkes døgnet rundt av CIP-eksperter som analyserer informasjonen, og på den måten kan de oppdage mulighetene som finnes for fremtidig optimalisering.

Kombinert med Ecolabs tjenester og kompetanse gir denne teknologien Kemps større innsikt i rengjørings- og desinfiseringsprosessen. Dette hjelper dem til å identifisere viktige sikkerhets- og kvalitetsmuligheter før problemene oppstår, og sikrer derfor sikkerheten og kvaliteten på maten.

Vårt tilbud benytter seg av CIP-kompetansen fra vår mat- og drikkevarevirksomhet, med de avanserte automatiseringsteknologiene som Nalco water tilbyr for behandlingsvirksomheter.

Les alle historieneLes mer
3DTRASARCIPRemoteMonitoring
Metode:
  • OPPDAG systemavvik med heldøgns overvåking
  • BESTEM hvilke korrigerende tiltak som skal benyttes
  • LEVERER bedre kvalitet og fortjeneste og økt produksjon
Kempsplantworkertestingproduct
Forretningsfokuserte resultater
  • Bidra til bedre matsikkerhet og kvalitet gjennom hele driften
  • Arbeid for ensartede resultater med bedre effektivitet og lavere totale kostnader
  • Reduser den totale rengjøringstiden, og reduser bruken av arbeidskraft

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på