Sikre True Food Kitchen kategoriens beste matsikkerhet

Bakgrunn

Når virksomheter i økende grad prioriterer etisk drift, blir leverandørpartnerskap både et område som er gjenstand for økt gransking og en mulighet til å bringe en organisasjons verdier til live.

True Food Kitchen er en amerikansk restaurantkjede med fokus på deilig, smakfull mat og bevisst ernæring. Hvert spisested tilbereder måltidene full av antiinflammatoriske ingredienser godt synlig for gjestene. Med fokus på helse har matens sikkerhet høyeste prioritet. True Food Kitchen søkte en løsning som ville hjelpe dem med å holde kundene og medarbeiderne trygge, samtidig som de opprettholdt miljøbevisst drift.

Innovasjon

Riktige matsikkerhetsteknikker beskytter kundene, men de kan også gi bedre produktivitet. Ved å bruke Ecolab-løsninger som Daydots™ Prep-n-Print™ Systems, eliminerte True Food Kitchen en tidkrevende, manuell merkingsprosess, og sørget for at det redegjøres for holdbarheten og ernæringsverdien til hver ingrediens.

Matsikkerhet omfatter i tillegg til mattilberedeingen også serviset som måltidene serveres på. For å sikre at servisene fra True Food Kitchen var helt rene, installerte Ecolab SMARTPOWER™-programmet på oppvaskmaskinene for å fjerne flekker med en kortere, mindre vannintensiv vaskesyklus.

For å øke vannbesparelsen ytterligere oppgraderte Ecolab True Food Kitchen sine vannmyknere. Ved å erstatte eldre, mindre effektiv filtrering for hele lokalet, er det nye Point-of-Use-filtreringssystemet målrettet mot spesifikke bruksområder, noe som reduserer det daglige vannforbruket.

Virkning

Med støtte fra Ecolabs løsninger kan True Food Kitchen fokusere på det den gjør best: å holde kundene fornøyde og trygge med sunne måltider, samtidig som de sparer tid og opprettholder bærekraftsløftet sitt.

True Food Kitchen case study eROI savings

Løsninger i fokus

  • SMARTPOWER™ Program
  • Daydots™ Prep-n-Print™ Systems; Prep-n-Print™ Flex
  • Bløtgjøring av vann med høy kapasitet, Point-of-Use-modell
  • GREASELIFT™-avfettingsmiddel