Ecolab Lerma Mexico Plant Employees

Ecolabs anlegg i Lerma, Mexico, er sertifisert som ledende innenfor vannforvaltning

Sandard kasusstudie for alliansen for vannforvaltning (AWS)

Bakgrunn

Ecolabs produksjonsanlegg i Lerma, nær Mexico City, Mexico, er et blandingsanlegg som hovedsaklig produserer vannbehandlingsløsninger og -produkter. Anlegget i Lerma henter vann fra akviferen Valle de Toluca. Avløpsvann behandles av en tredjeparts behandlingsanlegg for avløpsvann, og slippes deretter ut i elven Lerma.

I tråd med Ecolabs satsning på en helhetlig tilnærming til vannforvaltning på tvers av produksjonsanleggene sine med høy risiko, implementerte selskapet i 2022 den internasjonale vannforvaltningsstandarden til AWS (alliansen for vannforvaltning) på anlegget sitt i Lerma. 

Situasjon

Teamet på anlegget i Lerma vurderte anleggets muligheter for å minske vannforbruk på tvers av drift for å møte Ecolabs konsekvensmål for 2030 om å redusere vannpåvirkning med 40 % per produksjonsenhet på tvers av foretaket, og videre gjenopprette mer enn 50 % av volumet av totalt vannuttak på steder med høy risiko. I samsvar med disse forretningsmålene, var det lokale teamets mål å resusere årlig vannforbruk per produserte tonn med gjennomsnittlig 3 % i året mellom 2018 og 2030.

Muligheter for å redusere vannforbruket ble funnet på følgende områder: oppsamling av regnvann, oppgradering av toaletter, gjenerverving av kondensat og omvendt osmose-prosjekt for å forbedre vannsirkulering. Prioritering av disse mulighetene innebar samarbeid mellom bedriftens team for bærekraft og teknikk, helse, miljø og sikkerhet i Lerma.

En omfattende risikovurdering ble foretatt som dro nytte av innsikt fra Ecolabs Smart Water Navigator for å identifisere felles og anleggsspesifikke vannutfordringer. Implementering av prosjekter for å redusere vannuttak var basert på sannsynlighet for risiko og innvirkning på interessenter på stedet og lokalt. Av de fem resultatene etter AWS-standarden, fokuserte Lerma på bærekraftig vannballanse og god vannkvalitetsstandard som ballanserer relevans og risiko for stedet.

Årlige besparelser

  • Water eROI icon

    Vann
    858 000

    gallon med vann redusert
    (3,250 m3)

  • Samlet levert verdi:

    USD 12 800
    Risikojusterte kostnadsbesparelser i amerikanske dollar 

Med målet om å forbedre den totale helsen til lokale nedbørsfelt, og som en del av Ecolabs mål for påvirkning for 2030, har vi prioritert AWS-sertifisering i høyrisikonedbørsfelt der vi har drift.

AWS Certification Plant Imagery

Total årlig vannreduksjon på 858 000 gallon (3 250 kubikkmeter) til en verdi av USD 12 800 i risikojusterte kostnadsbesparelser

Løsninger

Følgende prosjekter bidrar til å forbedre anleggets vannbalanse og har blitt gjennomført for å redusere samlet vannforbruk:

  • Implementering av et anlegg for oppsamling av regnvann til bruk i nødsprinkleranlegget
  • Installasjon av høyeffektivt utstyr på bad
  • Installasjon av system for gjenerverving av kondensat
  • Optimalisering av prosesser for utvasking av behandlingsutstyr
  • Forbedring av effektiviteten til system for deionisert vann
  • Forbedret automatisering av kjeleanlegg

Følgende prosjekter vurderes for fremtidige forbedringer:

  • Fortsatt optimalisering av drift av varmtvannsberedere
  • Utvidelse av anlegget for oppsamling av regnvann
  • Prosjekt om vannsirkulering
  • Utvidelse av optimaliseringen av gjenerverving av kondensat
  • Utvidelse av prosessen for gjenerverving av kondensat til flere områder på anlegget
  • Overvåking og optimalisering av kjøletårn 

Denne samlede innsatsen bidrar til fabrikken i Lerma sin fremdrift mot målet om 3 % reduksjon i årlig vannforbruk.

Ecolab’s Lerma, Mexico Plant Map

Ytelse

Positiv innvirkning på vann | Samlet årlig vannbesparelse på 858,000 gallon (3,250 kubikkmeter) tilsvarende en reduksjon på 24 % av vannforbruk per tonn produkt fra et utgangsnivå på 2018.

Økonomiske resultater | USD 12,800 i risikojusterte kostnadsbesparelser.

Water intensity and water withdrawal progress from 2018-2022 at Lerma plant. 35% reduction of withdrawal and 24% reduction of water intensity from 2018 baseline, achieving better than 2022 target.

Vannstyring

På fabrikknivå, er produksjonsrådgiveren ansvarlig for testing av avløpsvann, kontroll av vannforbruk og vannrelaterte prosjekter. Anleggets sjef for helse, miljø og sikkerhet er ansvarlig for overholdelse, og avdelingen for kvalitet er ansvarlig for kvaliteten på innkommende vann.

For å opprettholde vannkvaliteten til innkommende vann utføres det internt daglig testing, i tillegg til at avløpsvann blir testet årlig av en tredjepart. Avløpsvann testes av en tredjeparts behandlingsanlegg, og rapporteres månedlig. Hvis det skulle oppstå et utslipp eller problem i forbindelse med vann, har anlegget en solid plan som inkluderer analyse av den underliggende årsaken til den opprinnelige hendelsen, gjennomgang av ledelsesteamet, dokumentsjon på en intern rapporteringsplattform, og kommunikasjon om avbøtingsstrategier under månedlige anleggsmøter. Stedet har ikke hatt noen vanntilknyttede regelbrudd det siste året.

Sustainability Team veiledes og rådgis av Sustainability Executive Advisory Team, som består av selskapets øverste virksomhetsledere og divisjonsledere. I tillegg er Ecolabs posisjon innenfor vannforvaltning og posisjon innenfor helse, miljø og sikkerhet (HMS) tilgjengelig for offentligheten og fungerer som en forpliktelse og veiledning for vanntilknyttede avvik og overholdelse. Ecolabs vannforvaltningsposisjon formaliserer Ecolabs globale forpliktelse til ansvarlig vannforvaltning ved å identifisere muligheter for selskapet og kundene til å bruke vannressurser på en måte som er fordelaktig for for virksomheten, lokalsamfunn og naturen. Ecolabs posisjon innenfor HMS angir hoveddtrekkene av selskapets forpliktelse til å utøve HMS på tvers av global drift på fremragende vis.

Vannforvaltningsferd

I tillegg til interne forbedringer av driften, fortsetter den eksterne vannforvaltningen til Ecolabs fabrikk i Lerma. Mangel på vann og kvaliteten på vannet er en felles utfordring for både anlegget og relevante lokale interessenter. For å gripe tak i disse felles problemene samarbeider Ecolab med andre vannforbrukere av nedslagsfeltet, og deler sin AWS-sertifiseringsreise med andre interessenter i det lokale nedslagsfeltet. Ecolab samarbeider med H2O Lerma, et lokalsamfunnsprosjekt om å forbedre kvaliteten på vannet i elven Lerma. I dette prosjektet samles det lokalt inn eggeskall som brukes til å lage vannfilter. Og for å bidra til sunnheten til vanntilknyttede områder, inngikk 100 frivillige fra Ecolabs anlegg i Lerma og Cuautitlán Izcalli, Mexico, et samarbeid med The Nature Conservancy (TNC) og ProNatura om å plante 2 000 trær i lokalsamfunnet San Andres Totoltepec i Mexico City i 2019.

I 2022 hjalp mer enn 90 frivillige fra anleggene i Cuautitlan og Lerma med å bygge mobile sisterner for familier med lav inntekt i Piedra Grande, Huixquilucan, Estado de Mexico. Disse sisternene gjør at de kan oppbevare og filtrere vann til menneskelig forbruk, til dyr og matproduksjon. 20 familier og mer enn 200 personer drar nytte av dette frivillige arbeidet.

I tillegg til lokale vannforvaltningstiltak, forbedrer Ecolabs globale giverprogram, Løsninger for livet, selskapets satsning på å bevare og beskytte ferskvann gjennom partnerskap med to globale ideelle organisasjoner (NGO): TNC og Project WET Foundation.

Denne kasusstudien ble utviklet for å samsvare med AWS-indikatorer5.1.1, 5.2.1, 5.3.1. 5.4.1, 5.4.2, 5.5.1, 5.5.2 og 5.5.3. For mer informasjon kontakt sustainability@ecolab.com.


Ytterligere historier om vannforvaltning

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen suksessartikler.