Ecolab bidrar til å heve JW Marriott Singapores mat- og drikkevarevirksomheter

JW Marriott Singapore

Grønn pris i Singapore

JW Marriott Singapore South Beach inngår i Marriott Internationals luksusportefølje. Eiendommen som ble etablert i desember 2016, er kjent for sin flotte avveiningen mellom den historiske arven og moderne stil som posisjonerer stedet som et ikonisk livsstilsreisemål. Dets ledende miljøkjennetegn som sømløst integrerer nyskapning med mijøbevisst design og grønneteknologier har blitt belønnet med prisene Green Mark Platinum Awards.

 

Nyskapningsånden

Hotellet har til sammen ni spise- og drikkesteder, inkludert fire for Singapores ikoniske NCO Club som nå er tilbake med lanseringen av hotellet i 2016.

Med mat- og drikkevarevirksomheter som kan skilte med vasking av opptil 5 000 tallerkener daglig, JW Marriott Singapore trengte en nyskapende samarbeidspartner for å sikre jevn og effektiv drift og samtidig opprettholde et redusert samlet karbonfotavtrykk for hotellet.

 

«Ecolabs SMARTPOWER™-program er en stor hjelp for oss i å oppnå alt dette. Dette nye systemet utgjør, for oss, et perfekt samarbeid. Det bidrar til å ta vare på både medarbeiderne og gjestene våre.»

- Stephane Fabregoul, Managing Director, JW Marriott Singapore South Beach og St Regis, Singapore

 

 

JW Marriott

Bedre sammen

Ecolabs SMARTPOWER™-program kombinerer tre elementer for å heve JW Marriotts mat- og drikkevarevirksomheter til et nytt nivå av matsikkerhet, enkelthet og bærekraft. Disse elementene er:

  • Nyskapende kjemi som inkluderer svært effektive formler utarbeidet for å fjerne de vanskeligste matrestene
  • Handlingsdyktig innsikt som gir fullstendig synlighet og styring for å forbedre prosesser, omvaskinger og arbeidskostnader
  • Personalisert service som gir enestående service for hånden for å sikre driftsmessig suksess
JW Marriott

Resultater

Siden SMARTPOWER™ i januar 2017 har Ecolabs tredelte tilnærming gjort det mulig for JW Marriott Singapore å oppnå nøkkelforbedringer når det gjelder drift og bærekraft.

  • Større synlighet og styring av kjemisk bruk og desinfiseringstemperaturer
  • Forbedret ytelse og effektivitet på arbeidsplassen takket være et mer intuitivt system som varsler medarbeiderne om en rekke forskjellige problemer som behovet for skifting av vasketank og justering av temperaturinnstillinger.
  • Forbedret sikkerhet på arbeidsplassen gjennom færre kjemiske utslipp har spart timevis med rengjøring
  • Oppnådd høyere bærekraftstandarder gjennom SMARTPOWERs bærekraftige emgallasje som reduserer mengden plast med 96 % i forhold til vanlige kartonger for oppvaskmiddel. Dette gir en årlig reduksjon på 800 kg plast.

Samarbeidet mellom JW Marriott Singapore South Beach og Ecolab integerer sømløst nyskapning inn i eiendommens spise- og drikkestedvirksomheter, noe som er i tråd med eiendommens visjoner om å forvandle hotelbransjen til bærekraftig vekst.

Vis alle artiklerLes mer om Ecolabs SMARTPOWER™-program

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på