Ecolab expert in a restaurant kitchen

Fremming av bærekraft og sikkerhet hos Dine Brands-restauranter

Dine Brands logo

Innsikt

Dine Brands Global er ett av verdens største restarantselskaper med full service. Gjennom datterselskapene sine tilbyr det franchiserestauranter under merkevarene Applebee's Neighborhood Grill + Bar®, IHOP® and Fuzzy's Taco Shop®.

Selskapet har forpliktet seg til å drive restaurantene sine sikkert og på en miljømessig og sosialt ansvarlig måte. For å oppnå dette søker det hele tiden måter å forbedre sikkerheten og redusere miljøvirkningen sin på.

Two people eating in a restaurant

Tiltak

Dine Brands valgte å samarbeide med Ecolab for å optimalisere produktporteføljen sin for å redusere vann- og energibruk og avfall, samtidig som sikkerheten til medarbeiderne forbedres og driftsmessige besparelser oppnås.

Eksempler inkluderer:

  • Ta i bruk Ecolabs SMARTPOWER™-program, et oppvaskprogram som kombinerer nyskapende kjemikalier med praktisk innsikt med mål om å få rene tallerkener og glass med redusert vann- og energiforbruk og kostnader. SMARTPOWER-teknologi reduserer plastbruk med opptil 99 %, sammenliknet med tradisjonell emballasje ved å erstatte plastbøtter på fem gallon med blokker i krympeplast. Programmet fremmer også sikkerhet gjennom en berøringssikker, sølesikker teknologi.
  • Overgang til konsentrerte væsker gjennom Oasis and Oasis Pro™-programmet, som kan redusere emballasjeavfall med opptil 80 % sammenliknet med tradisjonelle beholdere. Oasis-sortimentet forbedrer også medarbeidersikkerhet med et brukervennlig design.
  • Overgang til Solid Power™ XL, et oppvaskmiddel som gir 50 % mer oppvasker per kapsel, noe som reduserer emballasjeavfall med 33 % sammenliknet med tradisjonelle løsninger. Solid Power XL bruker dessuten 40 % gjenvunnet harpiks i emballasjedesignet sitt.
  • Forbedret produktivitet takket være bruk av rengjørings- og desinfiseringsprosess i ett trinn via Sanitizing Wash 'n Walk™, en skyllefri løsning. 
Ecolab training in kitchen

Resultater

Samarbeidet med Ecolab har hjulpet Dine Brands med å nærme seg bærekraftsmålene sine samtidig som medarbeidersikkerheten er forbedret og kunder kan ha glede av en best mulig restaurantopplevelse.

*For deltakende franchiserestauranter


Beslektede suksesshistorier

Samarbeid med kunder om å løse deres største utfordringer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler