Renere vann, sunnere mat

foodicon

Det er ikke noe som er viktigere enn verdens matforsyning. Og vår apetitt for å finne bedre løsninger er umettelig. Uansett hvor sunne frukt og grønnsaker måtte være, kan de inneholde matbårne patogener som kan sette millioner av mennesker i fare.

Vi har funnet en bedre måte å holde råvarene friske og klare til å spise på.

applesimage

Tsunami™ 100 er et patentbeskyttet antimikrobielt vannadditiv som reduserer opptil 99,9 % av E. coli-, Listeria- og Salmonella-patogener, samtidig som maten holder seg frisk og smakfull.*

Samtidig som Tsunami 100 angripende patogener, bidrar produktet til å forbedre kvaliteten på frisk og bearbeidet frukt og grønnsaker ved å kontrollere fordervelseseffekten som forårsakes av andre ikke-patogene organismer. **

Legg til vår erfaring med å ta opp kampen mot de mest utfordrende matbårne risikofaktorene, så får du den perfekte oppskriften på beskyttelse av mat.

Tsunami™ 100 kan brukes på enkelte andre matvarer i henhold til landets lovgivning.

REDUSERER VESENTLIG
GJÆR, MUGG OG
BAKTERIER PÅ OVERFLATER.**

OMRI-LISTET FOR ØKOLOGISK
PRODUKSJON I ALLE STØRRE
PROSESSTEG.

* 99,9 % reduksjon mot Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogener og Salmonella enterica i behandlingsvann for frukt og grønnsaker.
**Kontroll av fordervelse og forråtnelse som forårsaker ikke-helsemessige organismer som er til stede i behandlingsvann.

Se alle historierLes mer

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på