Sirkulær løsning hjelper Nestlé med å spare vann og energi i Brasil

waterdropicon

Bakgrunn

Som verdens største mat- og drikkevarefirma har Nestlé forpliktet seg på å bevare ressursene for fremtidige generasjoner ved

  • å redusere vannforbruket i hele driften
  • å bruke fornybare ressurser som forvaltes på en bærekraftig måte
  • å oppnå sitt mål om null utslipp

Et av Nestlés melkeproduksjonsanlegg i Sørøst-Brasil utfordret leverandørene til å utvikle forbedringsprosjekter som ville gi energibesparelser og redusere vannforbruket og CO2-utslippene. Spesielt var anlegget på jakt etter en økonomisk gjennomførbar måte å gjenvinne COW-strømmen på som ble generert under produksjonen av tørrmelk. Nalco Water la frem en plan, som ble godkjent og iverksatt, og som leverte bærekraftige besparelser i løpet av bare seks måneder.

ecolabservicetruckicon

Innovasjon

Nalco Water gjennomførte studier og utarbeidet et vannkart for å identifisere mulige anvendelser for gjenvinning av COW-vannet. En arbeidsplan fulgte, som førte til anbefalingen om at COW-vannet ble brukt som etterfylling av kjøletårnet.

Løsningen krevde en ny fremgangsmåte: å skape og montere tilpassede forbehandling og varmegjenvinningssystemer sammen med 3D TRASAR™-overvåkings- og kontrollteknologien. Dette har hatt en betydelig innvirkning på anlegget, og det reduserer både kostnader og vann- og energibruk, noe som ytterligere støtter Nestlés ambisiøse mål for bærekraft.

Teknologi

3D TRASAR-teknologi for kjølevann

Se videoen som viser hvordan 3D TRASAR-teknologien for kjølevann kan hjelpe operasjonen din.

Nestle eROI

Hvor vi gjør en forskjell

Den interaktive eROI-telleren

Sjekk ut eROI-kundeeffektmåler for å se den totale bærekraftige påvirkningen som Ecolab gir kundene.

Den interaktive eROI-måleren sporer vann-, energi-, avfall- og luftfordeler som kundene har oppnådd med avansert Ecolab-teknologi.

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på