Lobby of Aimbridge Hospitality

En rekke løsninger hjelper Almbridge Hospitality med å levere bærekraftige fordeler til partnerne sine

Aimbridge Hospitality logo

Innsikt

Som et globalt, ledende selskap innenfor kost og losji-bransjen, fører Almbridge Hospitality an når det gjelder effektivitet og lønnsomhet på hoteller og feriesteder av høyeste kvalitet. Som et ledende selskap innenfor kost og losji, satser Almbridge Hospitaity på å fremme samarbeid om en bærekraftig reise i sammen med interessentene og partnerne sine i kost og losji-bransjen. Det pågående arbeidet inkluderer produkter, tjenester og løsninger som har med saker forbundet med miljø, sosiale problemer og saker som har med styringsmakter å gjøre, og som er relevante for bedriften, partnere, gjester og lokalsamfunn.

Som en del av denne satsningen innlemmer Aimbridge Hopitality bærekraftsprinsippene til American Hotel & Lodging Association's Responsible Stay-initiativet på tvers av forretningsfunksjonene sine. I tillegg fokuserer Aimbridge Hospitality på å tilby forbedrede verktøy for data og analytiske verktøy og rapporter som hjelper hotelleiere med å spore og kommunisere bærekraftsmål.

Hotel housekeeping

Tiltak

Etter hvert som Aimbridge Hospitality sitt program for miljø, sosiale forhold/rettigheter og selskapsstyring fortsetter å vokse, fremmer det partnerskap med strategiske leverandører for å tilby flere produkter og tjenester som er fokuserte på en mer bærekrafig praksis og rapportering. I samarbeid med Ecolab har Aimbridge Hospitality en rekke løsninger som bidrar til å redusere miljøavtrykket til partnerene sine.

  • Aquanomic™ Low Temp Laundry Program gir jevnt over renere sengetøy og mer betydelig vann- og energisparing enn tradisjonelle vaskeprogram.
  • SMARTPOWER™ gir førsteklasses renhet av dekketøy, i tillegg til miljømessige fordeler med reduksjon av tiden det tar å vaske, samt redusert bruk av plastembalasje.
  • Via fjernstyring og smartsensorer beskytter 3D TRASAR®-teknologien viktig utstyr og maksimerer effektiviteten til kjølevann, energi og besparelser med hensyn til utslipp.

Aimbridge Hospitality har også bidratt til at partnerne deres har ytterlige reduksjoner av utslipp av vann, energi og avfall med løsningene Sanitizing Wash 'n Walk™ og Oasis Pro®.

Housekeeping using an Ecolab product

Resultater

Samarbeidet med Ecolab har hjulpet Aimbridge Hospitality med å sette virkningsfulle bærekraftsfordeler ut i livet, samtidig som de innfrir behovene for ytelse og drift for hotelleierne sine.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeid med kunder om å løse deres største utfordringer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler