Ecolab Bioquell Qube bio-decontamination equipment

Biofarmasøytisk produksjon og sammensetning

Hvis overflatekontaminanter kommer inn i produksjonslinjen, er pasientsikkerheten og kvaliteten på produktet i fare. Du kan til og med måtte stanse produksjonen til det er utført en tidkrevende undersøkelse. For å hjelpe å beskytte pasienter, produksjon og ryktet til merket, trenger du en pålitelig strategi for bio-dekontaminering.

Bioquells systemer for bio-dekontaminering hjelper å redusere bilogiske overflatekontaminanter i overgangsrom, luftsluser og fuger. Vårt automatiserte, validerte utstyr hjelper deg å være sikker på at du har redusert bio-kontaminanter i anlegget ditt.


Påføringer av bio-dekontaminering

Bioquell Image

Luftbårne eller overflatiske bio-kontaminanter i et sterilt testlaboratorie kan kontaminere en prøve, som igjen kan føre til uriktige resultater, eller til og med at produksjonen må stanses. Bioquell gir en rekke muligheter for å hjelpe å opprettholde påliteligheten og sikkerheten til testing, og redusere risikoen for uriktige resultater.

Ecolab Bioquell L-4 equipment

En hendelse med bio-kontaminering kan føre til en kostbar forsinkelse i driften. Bioquells utstyr for bio-dekontaminering virker godt i barrieresystemer med begrenset tilgang (RABS), produksjon og fuger. Utstyret fra Bioquell kan også brukes i områder med ulike overflater, slik som gjæringskar, der manuell desinfisering kan være utfordrende.

Bioquell Image

Spray-og tørkemetoder har sine bruksområder, men er utsatt for menneskelige feil. Ble hver enste overflate i overgangsrommet eller luftslusen bio-dekontaminert? Bioquells løsninger reduserer dette ved å bio-dekontaminere alle utsatte overflater.

Bioquell Image

Våre restfrie hydrogenperoksiddampgeneratorer virker over en bred skala av temperatur fuktighet til bruk med inkubatorer, frysetørkere, autoklaver, isolatorsystemer og systemer for barrierer med begrenset tilgang (RABS).

Programmer, produkter, utstyr og tjenester

Utforsk våre tilbud for biofarmasøytisk produksjon

Bioquell BQ-50

Om Hydrogen Peroxide Vapor

Under en bio-dekontamineringssyklus fyller Bioquells teknologi et avgrenset område med 35 % hydrogenperoksiddamp. I løpet av kun én syklus, gir denne dampen en 6-logs sporedreping på utsatte overflater. Til forskjell fra kjemisk sterilisering som kan etterlate giftige rester, løses hydrogenperoksid i vann og oksygen med det samme bio-dekontamineringen og luftingen er ferdig.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Brukes til og med på sensitiv elektronikk og utstyr

Hydrogenperoksiddampen vår virker kraftig mot mikrobielle overflatekontaminanter, men er varsom mot elektronikk og utstyr. I motsetning til spray-og tørk-metoder, er det ikke ytterigere trinn for å fjerne rester. Når dere har behov for å biodekontaminere steder med utstyr som er vanskelig å rengjøre, er Bioquell ideell. Før dere bruker Bioquell på elektronisk utstyr, sjekk med produsenten for å bekrefte at det er kompatibelt.

Be om et tilbud

Vil du forbedre strategien din for bio-dekontaminering i fuger, overgangsrom og luftsluser? Bioquell kan hjelpe. Bruk dette skjemaet til å be om et tilbud, så tar vi snart kontakt.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences er en pålitelig partner når det gjelder kvalitet, sikkerhet og effektivitet innenfor biofarmasøytisk produksjon. Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å nå målsetninger og holde dere i bresjen av teknologiutviklingen.

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.