Stopwatch Icon

Informasjon du trenger

USAs miljødirektorat (Environmental Protection Agency, EPA) har utstedt en datainndragning (Data Call-In, DCI) av den aktive ingrediensen para-tertiær amylfenon (PTAP), et fenolsk virkestoff som finnes i en del registrerte desinfiseringsmidler. Produsenter av virkestoffet PTAP har valgt å ikke støtte denne DCI, og som en følge av det vil ikke desinfiseringsprodukter med PTAP mye lenger overholde forskriftene og være tilgjengelige på det amerikanske markedet.
United States Impact
Nedslagsfelt i USA
Farmasøytiske produsenter som i øyeblikket bruker PTAP-baserte produkter i USA vil måtte finne og validere alternative løsninger.
Globale nedslagsfelt
Globale nedslagsfelt
Globale farmasøytiske produsenter som ønsker å opprettholde et harmonisert globalt tilbud, vil måtte finne og validere alternative løsninger.
Ecolab Make the Switch eBook

Les eBoken

Finn ut mer om PTAP-datainnkalling, inkludert hvordan dette sammenfaller med internasjonale forskriftstrender, så vel som fremtidsrettede strategier for å bygge opp et forskriftsmessig desinfiseringsprogram for renrom.

LAST NED eBOKEN

Velg et fremtidsrettet alternativ til PTAP 

Ecolab Klercide Cleanroom Quat
Ecolab® Kleride™ Cleanroom Quat

Ecolab tilbyr et innovativt biocid som retter seg direkte inn etter globale forskriftsstandarder for å drive både langsiktig overholdelse av forskrifter og vedvarende driftseffektivitet. Ecolab Klercide® Cleanroom Quat er et nestegenerasjons biocid, en kvaternær ammoniumforbindelse. Til forskjell fra tradisjonelle kvaternære ammoniumforbindelser etterlater den lave konsentrasjonen av virkestoff i Klercide Cleanroom Quat minimalt med rester på overflater, og bidrar til å sikre sanering mens kravene til rutinemessig skylling reduseres.

Overholder forskrifter globalt
Overholder forskrifter globalt
Et forskriftsmessig PTAP-alternativ i USA, godkjent til bruk i store globale markeder og kan være en hjørnestein i et globalt harmonisert rentromprogram.
Dokumentert desinfisering
Dokumentert desinfisering

Vist å gi høyeffektiv desinfisering i rentromsomgivelser.

Driftsmessig fortreffelig
Driftsmessig fortreffelig
Har en unik formulering som reduserer rester i sammenligning med fenol-virkestoffer og tradisjonelle kvaternære formler.

Slik forenkler du revalideringen: 
Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program hjelper farmasøytiske produsenter med å håndtere tid, kostnad og usikkerheten i valideringsprosessen ved å levere en global metode, et støttende datasett og støttende ekspertise – alt spesifikt tilpasset et rentromsmiljø.

Klar til å bytte?

Ta kontakt med våre rentromseksperter i dag.

Vårt dedikerte team med konsulterende eksperter setter seg inn i forretningen din, driften din og dine unike rentromsbehov for å hjelpe deg med å oppfylle dine spesifikke krav til samsvar, produktsikkerhet og drift.

Forespørsel om rådgivning fra biovitenskapsekspert

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.

Relaterte renromsløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs renromsløsninger kan hjelpe anlegget ditt produsere rene, kompatible produkter som overgår pasientstandarder, beviselig forbedrer driftseffektiviteten og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.