Det samlede håndhygieneprogrammet
for anlegget deres

Det å etablere et omfattende håndpleieprogram gjennom hele produksjonsmiljøet for legemidler kan hjelpe dere med å forebygge spredning av sykdom blant medarbeidere og besøkende. Ecolab har utarbeidet samlede håndhygienetilbud, herunder håndsåpe og -desinfeksjonsmidler som gjør håndrengjøringsvaner effektive, trygge og enkle.

Ikke alle håndhygieneprodukter er like. Utover rene hender fokuserer produktene og tjenestene som Ecolab Life Sciences tilbyr, på følgende egenskaper:

Ecolab Hand Hygiene products
Skin Health icon
Hudhelse

Ecolab-håndpleieprodukter er formulert med fuktgivende og balsamerende midler for å bidra til å redusere irritasjon og tørrhet samtidig som hudhelse fremmes som del av håndhygieneprogrammet.

Icon displaying expansive
Omfattende produkter og dispensere

Ecolab tilbyr et fleksiblet sortiment av såper og desinfiseringsmidler for en rekke forskjellige behov sammen med manuelle og automatiserte dispensere for enkel påføring. Ekspertene åvre kan også bidra med å fastslå den beste produktplasseringen for forbedret bruk og hygiene.

Sparkling hands icon
Effektiv hygiene

Avhengig av produktvalg gir mange Ecolab-såper og -desinfiseringsmidler hurtig, dokumentert antimikrobisk virkning mot et bredt utvalg mikroorganismer og patogener.

Thumbs up icon
Overholdelsespraksis

Ecolab-produkter er utviklet for gjentakende bruk. Ved å fokusere på hudhelse og brukeropplevelse kan Ecolabs formuleringer bidra tl å legge til rette for mer konsekvent bruk og bedre overholdelse av prosedyrer.

Kontaktskjema for Life Sciences i Europa

Ecolab Life Sciences er en pålitelig partner når det gjelder kvalitet, sikkerhet og effektivitet innenfor produksjon av legemidler og personlig pleie-produkter. Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å nå målsetninger og holde dere i bresjen av teknologiutviklingen.

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

Washing hands in a sink
Alt på ett sted for håndhygiene

Det å etablere effektive håndhygieneprosedyrer er én av de enkleste måten å redusere risiko for krysskontaminering på og forhindre spredning av mikroorganismer på anlegget deres. Det å arbeide med én enkelt leverandør for rengjørings-, desinfiserings- og håndhygieneløsninger kan bidra til å sikre at bedriften deres er beskyttet og at driftskostnadene reduseres.


Les mer

Se ekspertisen vår på håndhygiene
Se beste praksis for håndhygiene
Nexa soap dispenser putting soap in hands
Få et tilbud i dag og se hvordan det samlede håndhygieneprogrammet vårt kan maksimere verdi og minimere risiko.