FreshlyMadeBedw2towelsandlightgreenpillows

StainBlaster™ flekkhåndtering

StainBlaster fra Ecolab gir profesjonelle flekkfjerningsresultater for den profesjonelle driften din. Flekkete og skittent lintøy blir renere, hvitere og mykere fra første gang og bidrar til å beskytte investeringen i lintøy og redusere behovet for innkjøp av nytt lintøy.

Hvorfor velge Stainblaster™ for flekkbehandling?

  • Bedre rengjøring, for bedre kundetilfredshet
  • Flekker er hovedgrunnen til at lintøy må skiftes ut
  • Mange løsninger for å takle de vanligste flekkene og tilsmussingen
DP Hotels-attest for Ecolab-partnerskap

Sleep Inn-delen av DP Hotels-gruppen i Fort Lauderdale i Florida deler verdien den ser ved å inngå et samarbeid med Ecolab for å oppnå optimale resultater gjennom individualiserte løsninger på alle sine innkvarteringseiendommer.

Little Palm Island Resort -attest for Ecolab-partnerskap

Little Palm Island Resort i Florida Keys deler verdien de ser i den personaliserte relasjonen med Ecolab, som kan løse problemene uansett sted og lokale forhold.

StainBlaster-brosjyre

Hvis du vil ha mer produktdetaljer og finne ut mer om hvordan dere kan få mest mulig av vaskerivirksomheten med Ecolabs StainBlaster Stain Management Programme, laster du ned produktbrosjyren nedenfor.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.