Gratis sjekklister for COVID-19

Midt i en global pandemi, med forbrukere som er veldig beskymret for risiko på kjøkkenet, trenger du effektiv beskyttelse som ikke øker prosesskompleksitet. KAY® PROTECT™, tilbyr sjekkliste for oppgavehåndtering og gratis prosedyrer for sjekklister angående COVID-19 for å gjenåpne, sikre matsikkerhet og sunne omgivelser.

For mer informasjon kontakt Ecolab-representanten din.

Kay Protect-programmet

RASKERE SJEKKLISTER OG ØKT SAMSVAR
KAY PROTECT automatiserer sjekklistene for matsikkerheten og integrerer slike datatilgangskilder som matsikkerhetsrevisjoner, mattilsynsinspeksjoner og bruk av rengjørings- og desinfeksjonsprodukter. Dette hjelper dere med å rasjonalisere komplekse restaurantprosesser og beskytte mot unike desinfeksjonsutfordringer, samtidig som driften blir raskere og dataene blir synligere og nøyaktigere.


TEKNOLOGI KOMBINERT MED SERVICE
KAY PROTECT er en innovativ, datadreven teknologiløsning som støttes av vårt team av matsikkerhetseksperter. KAY PROTECT gir oss mulighet til å analysere data fra flere kilder og hjelpe operatørene med å lage prognoser over hvilke restauranter som er mest utsatt for matsikkerhetsproblemer. Tiltaksplaner koordineres deretter for å gi opplæring i hvordan man retter opp problemene og sørger for konsekvens for steder som er utsatt for risiko.


GJØR DRIFTEN OG LEDELSESOVERSIKTEN ENKLERE
KAY PROTECT kombinerer digitale sjekklister, fjernstyring av temperatur og push-kommunikasjon for å gi rask og enkel tilgang til omfattende informasjon om matsikkerhet for driften din.


Kay Protect TR & Manager

Vi introduserer Kay Protect

Ved å utnytt teknologi for enklere overvåkning av matsikkerhetsrisikoen tilbyr KAY PROTECT i tillegg en unik kombinasjon av datainnsamling, analyse og tjenestetiltak som gir et fullstendig program som er utviklet for å gjøre mer enn bare overvåke matsikkerhetsrisikoen.

MATSIKKERHET

  • Gjør sjekklistesamsvaret bedre
  • Gjør sjekklistenøyaktigheten bedre

BESPARELSER

  • Mindre restauranttid for å fylle ut sjekklister
  • Mindre administrasjonstid for gjennomgang av sjekklister

ENKLERE

  • Brukervennlig
  • Intuitiv rapportering for enklere administrasjon
  • Autoadministrert organisatorisk hierarki
 Digitale sjekklister
Datastrømmer
Integrert service
Rapporteringsvarsling

Kay Protect-programmet vs manuell gjennomføring 
mattemperaturmåling

Hver dag bruker restaurantpersonale timevis på å måle og registrere temperaturen på maten de serverer kundene. Jo mer tid du tilbringer med å fylle ut sjekklister, desto mindre tid er tilgjengelig for andre oppgaver. Se hvordan Kay Protect kan forbedre effektiviteten på kjøkkenet.