Close up of foam on Food Processing Machine

Program for skumrengjøring i bransjen for mat og drikkevarer

Rengjøring er en del av produksjonsprosessen. Alt starter med ønsket resultat – rene overflater, klare til å produsere trygg mat.

Ecolab tilbyr et alt-i-ett-sted for:

  • Bransjeledende brukervennlig, operatørsikkert skumrengjøringsutstyr
  • Grundig testede hygieniske forbindelser for overflater for alle typer skumsystemer
  • Sammensatt av omfattende rådgivning, prosjektstyring og ettersalgsservice

Ved å bygge videre på den sterke teknikk- og applikasjonskompetansen vår støtter vi kundene våre fra tegninger til oppstart og videre med dedikert vedlikeholdsplanlegging og regelmessig service for å gi dem trygghet.

Hybrid Composing by Gerz
Applikasjonsutstyr

Det omfattende applikasjonsutstyret vårt for skum gir et robust, ergonomisk og hygienisk design for å lette drift og vedlikehold. Vi tilbyr høy fleksibilitet, og skumsystemene våre kan bli skreddersydd for å møte spesifikke anleggsbehov. Våre teknikk- og applikasjonseksperter hjelper kundene våre med å ta det riktige valget.

foam application
Rengjøring og desinfisering av skumforbindelser

Ecolabs smarte portefølje for skumforbindelser består av et dedikert utvalg av rengjørings- og desinfiseringsmidler for målrettede applikasjoner og ytelseskriterier. Den fremhever et separat utvalg av forbindelser som er anbefalt for bruk som en forhåndsfortynnet applikasjonsløsning i sentraliserte skumsystemer. De støttes med omfattende forhåndsvalgskriterier og anbefalinger for systemovervåking.
Alle skumrensere og desinfiseringsmidler er økologisk og toksikologisk sikre i henhold til beregnet bruk. De er også i samsvar med kosher og halal, og biocidene er i samsvar med EN-standarder (BPR EU 528).

Service and maintenance
Service og vedlikehold

Ecolabs sterke salgs-, teknikk- og applikasjonskompetanse er tydelig i prosjekter for kundestøtte på stedet rundt systemer for skumrengjøring fra tegning til drift, i regelmessig drift, vedlikehold og i kontinuerlige forbedringer. Med driftsavtalene våre drar kundene våre fordel av planlagte serviceintervaller som inkluderer utstyrssjekk og vedlikehold, operatøropplæring og rådgivning samt dokumentasjon og standard rapportering.


Ytterligere materiale for nedlasting

Løsninger for skumrengjøring for bransjen for mat og drikkevarer
Ved å utføre rengjørings- og desinfiseringsprosedyrer konsekvent i forhold til de nødvendige standardene, kan selskaper innen mat og drikkevarer overholde kvalitet, sikkerhet samt det juridiske, kommersielle og etiske ansvaret.
Hybridserieoversikt

Hvert produksjonssted for mat og drikkevarer har forskjellige krav i forhold til rengjøring av åpne flater. Målet vårt er å imøtekomme ethvert rengjøringskrav samtidig som vi er fullstendig forpliktet til sikkerhet, ergonomi og fleksibilitet.

Ecolab leverer teknologi som er bransjeldende for rengjøringsutstyr for skum som inkluderer de høyeste sikkerhetsstandardene for operatører, hygienisk design, robusthet og holdbarhet. Vårt omfattende sett med utstyrskomponenter for skum kan varieres og kombineres, på en praktisk måte, etter individuelle behov.

Segmentbrosjyrer for skumrengjøring

Produksjonsanlegg for mat og drikkevarer søker etter de høyeste standardene for matsikkerhet og kvalitet. Et viktig fundament for produksjonsprosessen er den høyeste hygieniske statusen for alle produksjonsoverflater som kommer i kontakt med høykvalitetsprodukter.

For å oppnå dette må de stole på sikre og konsekvente rengjøringsprosedyrer som omfatter:

  • Skumrensere og desinfiseringsmidler, brukt i henhold til hygieneplaner
  • Sikkert og holdbart applikasjonsutstyr
  • Regelmessig drift og forebyggende vedlikehold

Prosedyre for skumrengjøring og desinfisering

Rengjøring av et åpent anlegg

Flere videoer om hvordan Ecolabs rengjøringsutstyr for skum brukes: