Shopping Mall Image

Program for generelt renhold

Det fullstendig skreddersydde programmet vårt for generelt renhold muliggjør den høyeste standarden for hygiene og etterfølgelse av lovgivningen samtidig som det bygges opp tillit og trygghet hos medarbeiderne og beboerne deres. Den omfattende tilnærmingen vår inkluderer produkter med dokumentert effektivitet, omfattende støtte, best i kategori-service og personalopplæring.

Sørge for kritiske utfall som driver økonomiske resultater

Det er kundeløftet deres å levere rene, sikre og innbydende miljøer i en rekke forskjellige kundesegmenter. Forventningene, standardene og risikoen dere må forholde dere til, har aldri vært høyere. Det å opparbeide og beskytte kundenes renommé samt å være en leder i å levere de forbedrede opplevelsene, krever en proaktiv tilnærming. Opprettholdelse av høyrere standarder av effektivitet og konsekvens bidrar til å redusere risikoer, beskytte lokalene og de som er i dem, samtidig som det leveres målbare resultater. 


Løsninger som støtter systemet deres for generelt renhold

MAXX2-sortiment for generelt renhold

Rengjøringssortimentet vårt av høy kvalitet krever mindre personlig verneutstyr.

Electrostatic Spraying 101 Overview
Elektrostatisk rengjøringsprogram

Ecolab tilbyr desinfeksjonsløsninger og -utstyr som hjelper dere med å tilintetgjøre eller ugjendrivelig inaktivere bakterier og viruser.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene
Nexa-håndhygieneprogram

Når du vasker hendene, utgjør det første forsvarslinje i å unngå spredning av infeksjon og matbårne patogener.


Ressurser for å fremme kristiske utfall og støtte opp om driften​

Ecolab Facility Care Brochure
Brosjyre for generelt renhold

Vis den omfattende brosjyren vår for generelt renhold.

Ecolab Facility Care Checklists
Sjekklister

Last ned og ta i bruk sjekklistene våre som er skreddersydd for kundesegmentene deres for å bidra til å sikre ren og sikker drift.

Lady using Computer
Ecolabs ressursportal

Ressurser og foreslåtte beste praksiser for å levere renere, sikrere og innbydende miljøer som fremmer tiltro og tillit.

Vær beredt. Beskyttelse begynner med forebygging.

Ecolab (ECL), som er en betrodd samarbeidspartner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaler, er en global leder innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og smittevern som beskytter folk og vitale ressurser. Vi tilbyr et utvalg løsninger for opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift, herunder programmer for håndhygiene og rengjøring og desinfisering, opplæring med mer.

FRS Covid page image
Koronaviruset (COVID-19)

Ecolabs globale team av eksperter har som svar på COVID-19-pandemien satt asmmen et bibliotek av ressurser og relevant informasjon for å bidra med veiledning om opprettholdelse av ren, trygg og sunn drift.  Bidrar til å verne og bygge opp tillit hos medarbeiderne, gjestene, beboerne og de besøkende.

Mer
Woman blowing her nose
Sesonginfluensa

Selv om folkehelserepresentanter ikke kan gi en sikker prognose om den kommende influensasesongen vet vi at beskyttelse begynner med forebygging. Se på og last ned det nyeste influensameteriellet vårt for å hjelpe dere med å forberede dere for den kommende influensasesongen, begrense utsettelse og holde medarbeidere, gjester, beboere og beøkende trygge.

Mer
Image of family enjoying a meal
Matsikkerhet

Å bygge et sterkt program for matsikkerhet kan bidra med å forbedre matkvaltitet, redusere matsvinn og øke gjestenes tilfredshet. Les videre for å oppdage hvordan Ecolab ikke bare kan forhindre matbårne sykdommer, men holder stabn og kundene dine trygge, men også ha et varig nedslagsfelt for virksomheten din.

Mer
Programmer støttet av tjenester i verdensklasse

Støttet av et team av forskere og bransjespesialister, besørger Ecolabs servicerepresentanter jevnlig planlagt service, salg og tjenester så vel som lokal opplæring av medarbeidere og inspeksjoner. Vi hjelper kundene med å redusere forbruket av strøm, vann og nett og å dra full nytte av arbeidskraften og forbedre tilværelsen og effektiviteten for hele driften.

sustainabilityreport
Tilnærmingen vår til bærekraft

Hos Ecolab er bærekraft en integrert del av alt vi gjør. Gjennom teknologi, informasjon, service og opplæring på stedet hjelper vi selskaper verden over med å oppnå enestående forretningsresultater kombinert med positiv miljømessig og sosial innvirkning. Arbeidet vi gjør, er viktig, og måten vi gjør det på, er viktig for medarbeiderne, kundene og lokalsamfunnene våre.


Lignende nyheter

No related news stories were found.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.