Clean and vibrant carpets of a busy hotel lobby after receiving commercial carpet cleaning products.

Kommersielle løsninger for tepperens

Industrielle tepperensløsninger, service og opplæring på stedet for å bidra til å holde teppene som nye. Velg blant utvalget vårt av bransjeledende kommersielle tepperensprodukter, flekkfjerner, luktfjernere med mer. 

De bransjeledende kommersielle tepperensproduktene og -løsningene, servicen og opplæringen vår på stedet kan bistå med å vedlikeholde investeringene deres og sørge for at teppene fortsetter å se ut som de er nye

Daglig tepperengjøring

Gjestene bedømmer stedet ut fra renslighet og lukt fra teppene. Derfor er den daglige rengjøringen den viktigste delen av et teppepleieprogram. Gode inngangs- og dørmatter er avgjørende, og det er den beste måten å hindre at jord og smuss kommer på gulvteppet. Regelmessig støvsuging og rask flekkfjerning hindrer skader på teppefiberene, stygge flekker og ubehagelig lukt.

Midlertidig og dyp tepperens

Ecolabs kommersielle tepperensprodukter og -løsninger bidrar til å å gi et klart, entydig utseende med minimal nedetid. Ypperlig for områder med stor trafikk for å forlenge tiden mellom restaurerende rengjøring. Når teppene ikke lenger blir fine med regelmessig rengjøring, kreves det dyprens for å fjerne smuss og urenheter hele veien ned i teppets indre.

Spesialløsninger for rengjøring av gulv og tepper

Ecolab tilby en stor utvalg av forskjellige kommersielle tepperensprodukter og -løsninger som bidrar med å vedlikeholde teppets utssende over tid, som samtidig begrenser medarbeideres og gjesters sikkerhetsbekymringer. 

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.