1. Hjem
  2. Våre konsepter
  3. Hva vi tilbyr
  4. Teppebehandling
CarpetCare1

Kommersielle rengjøringsmidler for tepper

Industrielle løsninger for rengjøring av tepper, service og opplæring på stedet som får teppene til å se ut som nye. Velg mellom kommersielle midler for tepperens, flekkfjernere, luktfjernere og mye mer.

Våre bransjeledende løsninger, service og opplæring på stedet kan hjelpe deg med å opprettholde investeringene og få teppene til å se ut som nye.

DAGLIG RENGJØRING

Gjestene bedømmer stedet ut fra renslighet og lukt fra teppene. Derfor er den daglige rengjøringen den viktigste delen av et teppepleieprogram. Gode inngangs- og dørmatter er avgjørende, og det er den beste måten å hindre at jord og smuss kommer på gulvteppet. Regelmessig støvsuging og rask flekkfjerning hindrer skader på teppefiberene, stygge flekker og ubehagelig lukt.

MIDLERTIDIG OG DYP RENGJØRING

De kommersielle løsningene for tepperengjøring som Ecolab tilbyr, bidrar til å skape et lyst og jevnt utseende med minimal dødtid. Løsningene virker utmerket for områder med mye tråkk for å forlenge tiden mellom gjenopprettende rengjøring. Når teppet ikke lenger reagerer på midlertidig rengjøring, er det nødvendig med dyp rengjøring for å fjerne smuss og jord helt ned til teppeunderlaget.

SPESIALLØSNINGER 

Ecolab kan levere et stort utvalg av tilleggsløsninger for å opprettholde utseende på teppene deres over tid, samtidig som de minimerer eventuelle sikkerhetsutfordringer for medarbeiderne deres og gjestene.