Ecolabs ressursgrupper for medarbeidere (ERG-er) mottar Top Honors på Diversity Impact Awards for 2024

25. oktober 2024
Ecolab employees from the company’s E3 and Pride Employee Resource Groups attend the Diversity Impact Awards ceremony to receive recognition for their ERG and the company’s overall ERG program.

Pride og E3 lager prestisjetunge lister over ressursgrupper for medarbeidere som er ledende innenfor tiltak for mangfold, likestilling og inkludering.

Dette året markerer en ekstraordinær prestasjon for Ecolab, ettersom selskapets ressursgrupper for medarbeidere (ERG-er), Pride og E3, har blitt anerkjent som én av de øverste 25 ERG-ene på Diversity Impact Awards for 2024. I tillegg har hele ERG-programmet til Ecolab fått en plass blant de 10 beste på den bedriftsomfattende ERG Award-listen.

Denne anerkjennelsen fremhever de eksepsjonelle bidragene til Ecolabs ERG-er som fremmer initiativer for mangfold, likestilling og inkludering (DEI), og legger vekt på den kontinuerlige innsatsen deres for å skape en inkluderende arbeidskultur for alle medarbeidere.

Diversity Impact Awards, som drives av Global ERG Network, hedrer hvert år ERG-er som oppnår eksepsjonelle resultater med å fremme endringer i organisasjonen, skape en arbeidskultur og jobbe mot DEI-mål. Prisen deles ut under Global ERG Network Conference, som holdes 23.–25. oktober i Charlotte i North Carolina.

Hedrer ERG-ers lederskap og påvirkning

Ecolabs mangfoldige utvalg av ERG-er har betydelig fremgang med å fremme DEI-strategier og et inkluderende miljø. Lederskapet deres setter en ny standard for engasjement og nyskapning, fremming av personlig vekst og bidrag til bedriftenes fremgang.

Pride ERG støtter Ecolabs LGBTQ+-partnere og -støttespillere ved å fremme synlighet og støtte innenfor og utenfor organisasjonen. Pride har skapt et robust nettverk av støtte som knytter sammen medlemmer med eksterne LGBTQ+-organisasjoner, bygger fellesskap, gir lyd til LGBTQ+-stemmer og skaper en følelse av tilhørighet og mestring blant medarbeidere.

E3 ERG styrker kvinnelig lederskap ved å fremme rekruttering og utvikling av kvinnelige talenter, og at de forblir i jobben. Gjennom muligheter og veiledningsprogrammer skaper E3 et rettferdig miljø som støtter fremvekst av kvinnelige ledere, noe som bidrar til Ecolabs suksess. Som et verdensomspennende nettverk, fremmer E3 en positiv endring, bidrar til faglig utvikling og sikrer at alle partnere kan trives.

«Hos Ecolab forstår vi at ressursgruppene våre for medarbeidere ikke bare handler om representasjon, de er også avgjørende for å skape et miljø der alle kan være seg selv på arbeidsplassen», forklarer Dexter Davis, Senior Vice President for Global Diversity, Equity and Inclusion hos Ecolab.

«Denne anerkjennelsen fra Diversity Impact Awards gjenspeiler den felles satsningen vår på å fremme en kultur med tilhørighet. Ved å omfavne de magfoldige identitetene og erfaringene til medarbeiderne våre gir vi hverandre muligheten til å fremme nyskapning og bidra til felles suksess», legger han til.

Organisatorisk støtte for ERG-er

God støtte fra toppledelsen er avgjørende for Ecolabs ERG-er. Ledere vet at det å skape en inkluderende kultur er av stor betydning – både moralsk og for bedriften – og veileder disse gruppene aktivt i å integrere DEI-strategier i det organisatoriske rammeverket og tilpasse dem til forretningsmål.

Eksempelvis har medlemmer fra Black Leaders Forum og Executive Women's Forum spilt en avgjørende rolle ved å ha en åpen dialog mellom ERG-medlemmer og ledelsen i Ecolab – noe som bidrar til å kommunisere fremdrift og viktige budskap. Denne satsningen på inkludering gjenspeiler Ecolabs fokus på å fremme og støtte et mangfold av stemmer i organisasjonen.

Denne åpne kommunikasjonen gjør det mulig for Ecolabs ledelse å anerkjenne og hedre milepæler til ERG-er under møter og bedriftsomfattende samlinger, noe som sikrer at bidragene deres blir anerkjent og forsterker viktigheten til ERG-er når det gjelder å fremme en inkluderende arbeidsplass.

En satsning på fortsatt vekst og inkludering

Selv om disse anerkjennelsene er viktige milepæler, er de bare ett skritt videre på veien til organisasjonen. Ecolab er opptatt av å fremme vekst og utvikling av ERG-ene sine, noe som sikrer at mangfold, likestilling og inkludering forblir integrert i strategien til bedriften og en suksess for hele bedriften.

For å finne ut mer om selskapets kontinuerlige satsning på mangfold i praksis gjennom ERG-er og andre tiltak, gå til Ecolabs side for mangfold og inkludering.

 

Lignende nyheter