Soluscope Automated Endoscope Reprocessing-portefølje og -sted oppnådde MDR-sertifisering

Ecolabs løsninger og sted for rengjøring, desinfisering og sterilisering av endoskoper er blant de første til å oppfylle de strenge europeiske forskriftnee for medisinsk utstyr.

03. september 2024
Soluscope office front view

Ecolab, en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner, er stolt over å kunngjøre at vi har fått sertifisering under EUs fordning om medisinsk utstyr 2017/745 (EU MDR) for Soluscope-stedet og -porteføljen. Å oppnå dette viser at medisinsk utstyr av Soluscope-merket innfrir strenge krav til sikkerhet og ytelse fra EUs reguleringsmyndigheter.

Ecolab gjennomgikk en grundig evaluering av sikkerheten, kvaliteten og overholdelsen av kliniske krav som en del av sertifiseringsprosessen. Streng prøvetesting og kontinuerlig overvåkning sikrer at enhetene våre oppfyller de høyeste standarder konsekvent.

Ved å overholde MDR-forskriften har vi styrket prosessene for å sikre at overvåkningen av det medisinske utstyret vi produserer og distribuerer er på det høyeste nivå, og leverer kvalitetsløsninger til fasiliteter innenfor helsevesenet verden over. Sertifiseringen forsterker forpliktelsen vår til kvalitet, pasientsikkerhet og at forskriftene overholdes punktlig.

«Denne første MDR-sertifiseringen til Soluscope-porteføljen vår baner vei for et sett med CE-merkede nyskapninger som vi skal lansere de kommende månedene. Den er et bevis på kvalitet og sikkerhet til de hundrevis av fasilitetene innenfor helsevesenet som vi samarbeider med.»

Christophe Duhayer

Senior Vice President og General Manager, Ecolab Healthcare Europe

 

Den første løsningen som skal lanseres under denne nye MDR-sertifiseringen, er Serie XS, en eksklusiv, automatisert løsning for små endoskoper som tilbyr en rask ISO15883-1- og 4-validering, inkludert fullstendig sporbarhet for å redusere risikoen for kontaminering. 

Ecolabs MDR-sertifisering av Soluscope-porteføljen sin fortsetter å støtte fortsatt vekst i sektoren for automatisert rengjøring, desinfisering og sterilisering av endoskoper og styrke den globale ekspansjonen. 

 

Lignende nyheter