Lansering av den profesjonelle serien overflaterengjøringsmidler som fortsetter å rengjøre og rengjøre og rengjøre … 

14. august 2024
MAXX Synbiotic-sortiment

Til tross for grundig, regelmessig og daglig rengjøring, ansamles smuss over tid, særlig i områder som er vanskelig å komme til. Steder som gjerne ikke blir helt rene eller hygieniske, finnes i hjørner og nisjer, bak møbler og inventar, særlig på porøse overflater som gulv- og veggfliser. Mikroskopisk støv kan trenge dypt inn i porene på overflater og gjøre hygienisk rengjøring vanskelig. Over tid blir smusset synlig og kan også utvikle dårlig lukt, noe som kan gjøre gjestene mindre tilfredse og føre til negative anmeldelser.

Ecolab har tilbudt nyskapende løsninger for effektiv, hygienisk og bærekrafig rengjøring i over 100 år. Det nye MAXX Synbiotic-produktsortimentet, bestående av allsidige rengjøringsmidler og rengjøringsmidler for toalett og gulv kommer til å endre rengjøringsbransjen for godt!

MAXX Synbiotic: Kraftfull overflatebehandling og finish

MAXX Synbiotic-produkt-sortimentet består av

  • MAXX Brial Synbiotic, et lett skummende allsidig rengjøringsmiddel
  • MAXX Magic Synbiotic, et gulvrengjøringsmiddel for alle vannbestandige gulv
  • MAXX Magic Scrub Synbiotic, et ikke-skummende maskinrengjøringsmiddel
  • MAXX Into Synbiotic, et lett skummende desinfiserings- og rengjøringsmiddel
  • MAXX Into WC Gel Synbiotic, en bruksklar, mildt syreholdig rengjøringsgel for toalett

Produktene i MAXX Synbiotic-produktsortimentet er fullstendig bionedbrytbare, noe som sikrer at luktkildene ikke bare fjernes, men at stoffene som kunne utvikle ubehagelig lukt senere, brytes ned.

50 milliarder nye medarbeidere for teamet deres

Hvert av MAXX Synbiotic-produktene består av en spesialblanding av utvalgte pro- og prebiotika samt biologisk nedbrytbare overflateaktive stoffer.

Denne unike «synbiosen» av pro- og prebiotika kan utgjøre den avgjørende forskjellen sammenlignet med konvensjonelle probiotiske rengjøringsmidler.

Illustration of how synbiotics clean vs. traditional cleaners and probiotic only cleaners

I motsetning til konvensjonelle probiotiske rengjøringsmidler, inneholder ikke bare produktene i MAXX Synbiotic-produktsortimentet rundt 50 milliarder probiotika per liter, som produserer enzymer og følgelig spesifikt bryter ned urenheter. I tillegg inneholder de prebiotika, sukkerstoffer som fungerer som aktivator og energikilde for probiotikaene. Det er nettopp disse sukkerstoffene som gjør det mulig for mikroorganismene å fortsette å rengjøre umiddelbart og kontinuerlig. Så du kan si at smusset er deres supermat, og formålet deres i livet er å tilby kontinuerlig renhet som varer.

Tenk deg at du har et team av 50 milliarder ytterligere medarbeidere til rådighet på direkten: Hardtarbeidene og klar til til innsats når som helst der de måtte behøves.

Utviklet av naturen og aktivert gjennom vitenskapelig forskning

Synbiotic er den nye generasjonen av en rengjøringsrevolusjon og fremtiden til rengjøringsbransjen. Finn ut mer For en mer pålitelig fremtid.

Mer om MAXX Synbiotic

 

Om Ecolab

Som en betrodd partner hos mer enn tre millioner kundesteder, er Ecolab (NYSE:ECL) den globale lederen innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og infeksjonsforebygging som bidrar til å beskytte folk, planeten og bedriftshelse. Med årlige salg på USD 13 milliarder, og mer enn 47 000 partnere, leverer Ecolab omfattende, vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet, bidrar til å opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder på markedene for mat, helsevesen, kost og losji og industri i mer enn 170 land rundt om i verden. www.ecolab.com

Følg oss på LinkedIn @Ecolab, X @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

Lignende nyheter