Ecolab er nå sertifisert som Great Place to Work® i 25 europeiske land.

Over 4000 av Ecolabs medarbeidere i Europa deltok i spørreundersøkelsen Great Place to Work® for å dele opplevelsen sin av å jobbe for Ecolab. Her er noen av høydepunktene deres:

18. juli 2024

EN INKLUDERENDE OG STØTTENDE ARBEIDSPLASS:

80 prosent av deltakerne sier de kan være seg selv, og at de kan regne med og støtter hverandre. Katharina Reiche, Territory Manager i Tyskland, forklarer: «Vi kombinerer frihet, individualitet, profesjonalitet og moro. På Ecolab yter vi best når vi kan tilnærme oss oppgavene på en kreativ og selvstendig måte.»

89 prosent av deltakerne mener at ledelsen fremmer inkluderende atferd og unngår diskriminering. Katie Potter, som jobber i Storbritannia som Collections Manager og har vært hos Ecolab i seks år, legger til: «Vi legger til rette for medarbeiderne våre ved å sørge for en følelse av tilhørighet og ha en kultur med mangfold, likestiling og inkludering.»

«Vi er en god arbeidsplass fordi vi forstår hvordan vi skal jobbe sammen som et team. I løpet av de fire årene mine hos Ecolab har jeg lært at sammen får vi utrettet mer», sier Agustina Cheves, Marketing Manager i Spania.

 

ET TEAM SAMLET OM ET KLART FORMÅL:

Joachim Burger, VP HR Ecolab Europe, sier: «Jeg er ekstremt stolt av denne sertifiseringen. Det gjenspeiler virkelig kulturen vår og de dyktige folkene vi har her som utretter en forskjell.»

Cynthia Boachie-Tuffour, Customer Service Agent basert i Tyskland, sier: «Vi jobber sammen med medarbeidere med alle typer erfaring og bakgrunner for å nå mål som ihandler om mer enn profitt, som bevaring av vann.»

«Vi vet at det vi gjør i det daglige bidrar til å forbedre effektiviteten og bærekraften til driften til kundene våre, og det gjør at vi alltid yter vårt beste», forklarer Gabriele Cipollone, District Representative i Italia.

 
An image of an associate and a blue background

EN ARBEIDSPLASS FOLK GJERNE ANBEFALER:

Totalt sa 80 prosent av respondentene i Europa at Ecolab er en god arbeidsplass.
David Fazekas, Lead Customer Service Manager i Ungarn, legger til: «Ecolab bryr seg ikke bare om fremtiden til planeten vår, men også om fremtiden til medarbeiderne sine.»

Å begynne hos Ecolab innebærer ikke bare å bidra til et selskap som har en global påvirkning – det innebærer også å være en del av et team som er dedikert til å fremme enestående arbeidsplasser for alle.

Ecolab er nå sertifisert som Great Place to Work® i europeiske land», og mer enn halvparten av disse landene har skåret bedre på tilfredshet siden forrige spørreundersøkelse. 

Akkrediteringsprosessen er basert på direkte tilbakemelding fra medarbeidere, gitt som en del av en stor og anonym undersøkelse om erfaringer fra arbeidsplassen.
For å finne ut mer om karrieremuligheter i Ecolab gå til vårt dedikerte nettsted.

* Ecolab er sertifisert i følgende land: Belgia, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Kasakhstan, Kroatia, Latvia, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike.

 

Lignende nyheter