Ecolab fortsetter å investere i banebrytende KI-løsninger for virksomheter innenfor matservice

04. juni 2024
A man's hands pointing at a tablet screen's graphics

Med et århundre med nyskapning og mer enn 30 år med digital ekspertise, er Ecolab dedikert til å forbedre matservicebransjen for å støtte kundene våre bedre. På det nylig arrangerte amerikanske National Restaurant Association Show i Chicago, stilte selskapet ut en komplett pakke med løsninger for restaurantkjøkken og restaurantens kundeområder som representerer fremtiden til hurtigmats- og gatekjøkkenbransjen (QSR) – alt fra tilbud om EcoSure-merkevarebeskyttelse til det siste innenfor teknologi fra Miso Robotics.

Vi har i dag gleden av å kunne dele nyheten om at Ecolab investerer i New Zealand-baserte Fingermark, et selskap som leverer bransjeledende datasyn- og selvbetjeningsteknologi til kunder i marservicebransjen. Denne nye investeringen knytter begge selskapene til langsiktige KI-strategier som bidrar til å forme fremtiden til bransjen – strategier som kan forbedre prosessene til restauranter, minske mangel på arbeidskraft og overgå forventningene til kundene.

«I mer enn 100 år har Ecolab jobbet for å hjelpe kundene våre i bransjene innenfor kost og losji og matservice med å oppnå målene sine for driften sin og bærekraft», sier Chris Loflin, Senior Vice President & General Manager Global QSR. «Å samarbeide med Fingermark vil hjelpe oss med å ta tak i utfordringer som moderne drift har, og starte å innfri løftet om KI- og datasynteknologi i stor skala for QSR-kundene våre.»

Fingermark ble grunnlagt i 2006 med en visjon om å hjelpe bedrifter med å forbedre driftseffektiviteten sin. Siden den gang har selskapet fortsatt å fokusere på å holde seg på toppen med løsninger for banebrytende teknologi som kan øke hurtigheten og effektiviteten for QSR-er i hele verden.

«Siden dette bare er begynnelsen på samarbeidet vårt med Ecolab, kan vi spille en viktig rolle i de langsiktige strategiene for QSR-markedet», sa Luke Irving, gründeren som er Chief Executive i Fingermark. «Dette er et reelt samarbeid som kommer til å hjelpe begge selskapene med å gi QSR-kunder bedre behandling og få en sterkere etablering av Fingermark sitt stadig sterkere omdømme.»

Ecolab tror at Fingermak sin portefølje med løsninger kan hjelpe restauranter å bruke KI i flere former for drift i restaurantens kundeområde og i restaurantkjøkkenet. Dette gjør staben i stand til å håndtere travle perioder bedre og levere eksepsjonell kundeservice.

Mer informasjon om denne investeringen kommer til å bli delt med Ecolabs kontoadministratorer etterhvert som den blir tilgjengelig. For mer informasjon om Fingermark og løsningene deres gå til nettstedet deres på fingermark.ai.

«Å samarbeide med Fingermark vil hjelpe oss med å ta tak i utfordringer som moderne drift har, og starte å innfri løftet om KI- og datasynteknologi i stor skala for QSR-kundene våre.»

Chris Loflin

Ecolab Senior Vice President og General Manager Global QSR

Lignende nyheter